Nestlé isi publica Raportul Anual 2014

To Press Releases listBucuresti,mar. 17, 2015

În scrisoarea adresată acţionarilor Nestlé, publicată în Raportul Anual, Preşedintele Peter Brabeck-Letmathe şi Directorul Executiv Paul Bulcke au afirmat că Nestle îşi desfăşoară activitatea în "timpuri fascinante, pline de oportunităţi."

"Am luat măsuri decisive în 2014 pentru a ne susţine ambiţia de a fi liderul recunoscută la nivel mondial în domeniul nutriţiei, sănătăţii şi wellness-ului, în care au încredere toti cei care intra in contact cu el, obţinând încă o dată rezultate financiare care au depăşit performanţele pieţei," au afirmat aceştia.

Raportul Anual conţine Raportul de guvernanţă corporativă al Nestlé şi Situaţiile financiare. Acesta este publicat împreună cu rezumatul raportului: Nestlé în societate: Creating Shared Value şi respectarea angajamentelor noastre.

Citeşte raportul în engleza, franceza, germana, spaniola

Raportul Anual 2014 al Nestlé, publicat astăzi, evidenţiază performanţa sa din ultimul an şi ambiţiile pentru anii următori.

Articole pe aceeaşi temă: