Rezultatele pentru primele 6 luni din 2015 - Cresterea organica de 4.5%, perspectiva de crestere confirmata pentru intreg anul

To Press Releases listaug. 13, 2015

• Vanzari 42,8 miliarde CHF, 4,5% crestere organica, 1,7% crestere interna reala

• Marja de profit operational e 15,0%, in crestere cu 20 de puncte procentuale de baza in conditiile unor rate de schimb constante

• Valoarea per actiune a crescut cu 7,3% in conditiile unor rate de schimb constante

• Perspectiva 2015: ne propunem sa atingem o crestere organica de cca 5% cu imbunatatirea marginilor si cresterea valorii per actiune in conditiile unor rate de schimb constante, precum si eficienta de capital

Paul Bulcke, CEO Nestlé: Rezultatele primei jumatati de an au fost in linie cu asteptarile noastre, extinse pe toate categoriile si in toate zonele geografice, consolidate in ciuda circumstantelor dificile si constante cu performantele noatre puternice de-a lungul timpului. Aceste rezultate reflecta o strategie de Nutrition, Health and Wellness puternica si relevanta precum si o disciplina in implementare. Investitiile in dezvoltarea unor noi platforme de crestere Nestlé Health Science si Nestlé Skin Health complementeaza cresterea buna din categoriile de mancare si bauturi. Acest fapt ne permite sa confirmam perspectiva de crestere pentru intreg anul.

• Raportul financiar integral poate fi consultat aici.

Comunicate de presa: