Vino in magazinele Cora si castiga premiile Nestle

To Press Releases listoct. 20, 2015

Vino in magazinele Cora si castiga premiile Nestlé!

In perioada 14 - 27 octombrie Nestle lanseaza Campania promotioanala "Hiper-premii attractive pentru familii active!" care se va desfasura in toate magazinele Cora.

In cadrul campaniei, cumparatorii Cora vor avea sansa sa castige doua categorii de premii: PREMIU MARE (1 autoturism Opel Corsa Selection), care va fi atribuit prin tragere la sorti si PREMII GARANTATE (1 pachet de napolitane JOE constand in JOE Crema Lapte 180g si JOE Big 45g), care vor fi acordate in cadrul magazinelor CORA, la Serviciul Relatii Clienti din fiecare magazin.

Cum vor fi oferite premiile:

1. Cumparatorii achizitioneaza produse Nestlé participante la promotie, din categoriile cereale, nutritie bebelusi, bauturi, produse culinare, dulciuri, inghetata si hrana pentru animale in valoare de minimum 30 Lei.
2. PREMIILE GARANTATE – Cumparatorii trebuie sa prezinte bonul fiscal reprezentantului Cora aflat la Serviciul Relatii Clienti.
3. PREMIUL MARE - Cumparatorii trebuie sa prezinte la casele de marcat ale magazinelor CORA Cardul de Fidelitate Cora pentru a putea intra automat la tragerea la sorti pentru autoturismul Opel Corsa Selection. Actiunea este valabila exclusiv pentru clientii posesori de card Cora.

Valoarea comerciala a premiilor este 70 499 lei. Pentru detalii privind promotia, produsele participante si premiile, consulta regulamentul disponibil la link-ul de mai jos. Regulamentul este disponibil si la Serviciul Clienti din fiecare magazin Cora.

Nu participa in Campanie Formulele de lapte Nestlé pentru copii sub 1 an (Nan 1, Nan 2, Nativa 1, Nativa 2, Nan HA 1, Nan HA 2, Nan fara lactoza).

Citeste regulamentul >>