Sort by

Raportul Greenpeace “Break Free From Plastic”

Rapoartele Greenpeace Break Free from Plastic și A crisis of convenience în ceea ce privește deșeurile de ambalaje din plastic pentru alimente și pentru băuturi către mări, oceane și căi navigabile evidențiază o problemă importantă pentru mediu.

Nestlé se angajează să minimizeze complet impactul pe care îl are ambalajul nostru asupra mediului natural. Viziunea este ca niciunul dintre ambalajele Nestlé, inclusiv materialele plastice, să nu ajungă la gropile de gunoi sau ca deșeu nereciclabil.Pentru a realiza acest lucru, obiectivul nostru este acela ca ambalajele noastre să fie 100% reutilizabile sau reciclabile până în 2025.

Colaborăm împreună cu partenerii din industrie pentru a explora soluții de ambalare diferite - pentru a folosi mai puțin plastic, pentru a facilita reciclarea și a dezvolta noi soluții pentru eliminarea deșeurilor din plastic.

De asemenea, Nestlé s-a angajat să contribuie la îmbunătățirea informațiilor privind reciclarea pe eticheta produselor noastre, pentru a ajuta consumatorii să elimine ambalajul în mod corect.

Singura modalitate de a aborda problemele grave ale poluării plastice este lucrul împreună, prin colaborare și acțiuni colective, pentru a transforma modul în care gestionăm cu toții ambalajul.