Sort by
Coffee shop-ul de acasă este deschis. Ce alegi să savurezi?

Imaginează-ți cafeaua de primă calitate la tine acasă, disponibilă printr-o simplă apăsare de buton. Cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® te bucuri de varietatea meniului de coffee shop și ai totodată libertatea de a personaliza fiecare sortiment exact pe gustul tău.

Descoperă peste 20 de varietăți de cafea și ciocolată. Toate sortimentele preferate din coffee shop sunt aici pentru tine, inclusiv latte, cappuccino, espresso sau lungo. 

Capsula noastră inteligentă special patentată păstrează intacte prospețimea și aromele, rezultând o experiența desăvârșită, definitorie cafelei pe care o iubești. În plus, sistemul nostru de înaltă presiune face posibilă extragerea tuturor aromelor iar cafeaua ta va fi îmbogățită cu o cremă catifelată și fină, exact așa cum îți place. 
 
Savurează cafeaua cu intensitatea potrivită pentru tine. Fie că preferi să apeși butonul și să uiți de grija din procesul de preparare, fie că dorești să rămâi în control total, vei găsi cu siguranță espressorul de care ai nevoie. Espressorul manual îți permite să controlezi cantitatea de apă din ceașcă cu o simplă manevrare a manetei, în timp ce espressul automat îți oferă la o apăsare de buton aceeași intensitate și același gust de fiecare dată.

NESCAFÉ Dolce Gusto
NESCAFÉ Dolce Gusto capsuls
NESCAFÉ Dolce Gusto coffee machine
NESCAFÉ Dolce Gusto
NESCAFÉ Dolce Gusto
NESCAFÉ Dolce Gusto
 Nescafé Plan