Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biscuiți și gustări pe bază de lapte

Nestle logo

Despre biscuiții Nestlé

Biscuiții Nestle sunt special concepuți pentru nevoile nutriționale ale bebelușilor.

Aceștia se dizolvă ușor, sunt ușor de mestecat și au o formă specială adaptată mânuțelor mici. 

Biscuiți Nestlé® Primul biscuit al sugarului, 180g, de la 6 luni

Biscuiți Nestlé® Junior, 180g, de la 12 luni

Biscuiți Nestlé® P'tit Biscuit, 180g, de la 12 luni

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

Citește mai multe

 

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Timp necesar pentru citire: 6 minute

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor? 

Alimentația felinelor este foarte importantă, atât din punct de vedere nutrițional, cât și din punct de vedere al sănătății pe termen lung. În primul rând, pisica este un animal aparte, cu nevoi speciale. Pisicile sunt animale carnivore prin excelență. Au nevoie de o hrană bogată în proteine, dar cu puțini carbohidrați.  Din cauza geneticii, pisicile sunt predispuse anumitor probleme de sănătate, iar alimentația poate avea un cuvânt foarte important de zis!