Sort by
Sort by

GOURMET- Hrana umeda pentru pisici

Box with image and bottom text

Produsele GOURMET

Alinta-ti pisica cu GOURMET Gold sau Perle, experienta suprema in domeniul hranei. Cu o gama variata de retete individuale, arome si texturi – fiecare fiind preparata la cele mai inalte standarde culinare si fiind disponibile in pachete conveniente destinate unei singure mese – GOURMET este special preparat pentru pisicile care se bucura de cele mai rafinate lucruri in viata.

GOURMET Gold ofera o gama variata de retete, arome si gusturi pentru a oferi pisicii meniuri noi in fiecare zi. Impartaseste cu pisica ta placerea de a alege intre cele 19 sortimente diferite. GOURMET Gold, cum sa refuzi tentatia suprema?

GOURMET Perle ofera o gama rafinata de retete delicioase care gadila simturile pisicii tale cu experienta unui gust irezistibil in fiecare zi. Bucatelele din carne sau peste fin filetate sunt gatite cu cea mai mare grija pentru a crea retete inovatoare. GOURMET Perle reprezinta mai mult decat o „fiesta” pentru privitor, este hrana perfecta pentru pisicile gourmet.

GOURMET A la Carte ofera pisicii tale cunoscatoare o gama de retete unice inspirate de catre Bucatarul Sef GOURMET. Gustul delicios al carnii sau al pestelui se potriveste de minune cu legumele si cerealele atent selectionate, gatite impreuna pentru a crea experiente culinare irezistibile.