Sort by

INFASOURCE

 

 

Dietă completă din punct de vedere nutrițional pentru regimul dietetic al sugarilor și copiilor mici cu falimentul creșterii sau cu risc de faliment al creșterii.

INFASOURCE®

Formulă: 90ml

Dietă completă din punct de vedere nutrițional pentru regimul dietetic al sugarilor și copiilor mici cu falimentul creșterii sau cu risc de faliment al creșterii.

Indicații

 • Poate fi folosită ca sursă unică de nutritive sau ca supliment, de la naștere până la 2 ani, prin consum oral sau pe sondă;
 • Este indicat în falimentul creșterii, aport alimentar deficitar, afecțiuni neurologice, suport perioperator.

Contraindicații

 • Nu este recomandat sugarilor cu alergie la proteinele din laptele de vacă;
 • Nu se administrează parenteral.

NOTĂ IMPORTANTĂ

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari. Înainte de a vă decide să folosiți această formulă de lapte, consultați medicul dumneavoastră. INFASOURCE® se utilizează numai sub stricta supraveghere medicală.  

Instrucțiuni de preparare INFASOURCE®

 1. Spălați mâinile înainte de folosire;
 2. Verificați valabilitatea produsului. Nu folosiți produsul dacă recipientul sau capacul sunt deteriorate;
 3. Agitați bine înainte de deschidere;
 4. Atașați o tetină sterilă sau transferați conținutul în recipientul special pentru alimentare pe sondă;
 5. Încălziți recipientul dacă este nevoie până devine călduț (~ 40 °C), având grijă ca tetina să rămână intactă. Nu încălziți în cuptorul cu microunde. Verificați întotdeauna temperatura produsului înainte de administrare;
 6. Țineți întotdeauna sugarul în brațe când îl hrăniți. Nu îl lăsați nesupravegheat în timpul mesei pentru a evita riscul de înec și sufocare. Aruncați cantitatea de produs rămasă neutilizată după 1 oră de la deschidere.

Depozitarea, manevrarea, prepararea și hrănirea necorespunzătoare pot influența negativ sănătatea bebelușului dvs.

TERMEN DE VALABILITATE/INDICAȚII DE PĂSTRARE

 • Valabilitate: 12 luni;
 • Păstraţi într-un loc răcoros şi uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui;
 • Evitaţi temperaturile extreme de depozitare;
 • După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 1 oră.

Listă Ingrediente

Apă, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (palmier, rapiță, cocos, floarea-soarelui, Crythecodinium cohnii, Mortierella alpina), maltodextrină, lactoza, minerale (fosfat de calciu, hidroxid de potasiu, clorură de magneziu, clorură de calciu, clorură de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu), corector de aciditate (acid citric), clorură de colină, vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), acetat de retinil (vitamina A), niacină, acid pantotenic, colecalciferol (vitamina D3), filochinonă (vitamina K1), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic, cianocobalamină (vitamina B12), biotină], inozitol, L-arginină, taurină, L-carnitină, antioxidant (palmitat de ascorbil).

Nu conține gluten.

Încearcă și:

 
modulen-ibd
alfare
nutren optimum

Citește mai mult

Beneficiile cerealelor de mic dejun

Beneficiile cerealelor de mic dejun

Cu toții știm faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta ne pregătește și ne umple de energie pentru a trece cu bine de toate provocările zilei ce urmează. De aceea este important să alegi cu grijă de unde îți vei lua nutrienții în fiecare dimineață.

Foto Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice

Foto 9 gustări delicioase de luat în vacanță

9 gustări delicioase de luat în vacanță

Vacanța de vară, concedii, timp de evadare și relaxare. Dacă te decizi să faci o călătorie mai lungă, mai ales dacă ai lângă tine și câțiva prichindei, vei avea nevoie de gustări pentru drum.