Inghetata

ALOMA

Atunci cand vrei sa te bucuri de momente de placere cu familia si prietenii, aceasta inghetata cremoasa iti sta la dispozitie pentru a va delecta impreuna.

Citeste mai mult...

Cumpara pe:

Nestle

BEST

NOU! BEST White Cocoa: Inghetata bogata in cacao, invelita cu o glazura fina de ciocolata alba!

Citeste mai mult...

Cumpara pe:

Nestle

INGHETATA PENTRU COPII

Nestlé Ice Cream se gandeste si la copii cu inghetatele NESQUIK si PIRULO.

Citeste mai mult...

Nestle

JOE

JOE, brand-ul cu o vechime in Romania de peste 20 ani, iti surprinde simturile si te invita sa explorezi lumea inghetatei JOE.

Citeste mai mult...

Cumpara pe:

Nestle

NIRVANA

Nirvana, inghetata care ridica spiritul si surprinde simturile, pe scurt „un rasfat”! Lasa-te purtat intr-o calatorie a simturilor si descopera inghetatele NIRVANA

Citeste mai mult...

Cumpara pe:

Nestle

TOP GUN

NOU! TOP GUN Cheesecake, traieste experienta unica a celor mai savuroase ingrediente : bucati de migdale, inghetata cu aroma de mascarpone, sirop de fruste de padure si cornetul crocant cu umplutura de cacao la baza.

Citeste mai mult...

Nestle

MULTIPACKS

NOU! Pirulo Jungly: Inghetata jeleu pe baza de apa cu aroma de banana si inghetata cu aroma de vanilie intr-un format pentru toata familia, 8 inghetate de 45 ml

Citeste mai mult...


Angajamentul Nestlé

Nestlé liderul mondial in nutritie, sanatate si wellness, isi propune sa ofere optiuni alimentare mai gustoase si mai sanatoase pentru toate etapele vietii si pentru toate momentele zilei.
Acesta este fundamentul promisiunii Nestlé "Good Food Good Life" si pune nutritia in centrul a tot ceea ce face.
Noi credem cu adevarat ca sanatatea si starea de bine sunt lucrurile cele mai importante de-a lungul vietii. Promisiunea noastra “Good Food Good Life” se adreseaza, bineinteles, tuturor consumatorilor.

Citeste mai mult...

O plimbare prin timp: istoria inghetatei

Se stie ca originea inghetatei a pornit in secolul 2 i.Hr, desi nu exista o data specifica sau un inventator ce poate fi indisputabil creditat cu aceasta descoperire. Stim ca Alexandru cel Mare se delecta cu zapada si gheata amestecata cu miere si nectar. Alte referinte biblice arata ca regele Solomon aprecia bauturile racite in timpul recoltei. De asemenea, in timpul Imperiului Roman, Nero Claudius Caesar trimitea frecvent alergatori in munti pentru a-i aduce zapada la care adauga fructe si sucuri. Rezultatul era probabil ceva asemanator inghetatei. 

Citeste mai mult...