Inghetata pentru copii

Inghetata pentru copii

Si pentru ca nu putem sa spunem „inghetata” fara sa ne gandim la bucuriile copilariei, Nestle Ice Cream te invita sa descoperi inghetatele PIRULO si NESQUIK.

NESQUIK 

Distrati-va in fiecare zi alaturi de iepurasul Quiky.
  • NESQUIK Inghetata de cacao si inghetata cu aroma de vanilie .

PIRULO

Copilului dumneavoastra ii este pofta de distractie si surprize? Pirulo ii va oferi intotdeauna o surpriza placuta si delicioasa in acelasi timp.
  • PIRULO Jungly Tropical: Se decojeste ca o banana, dar are gust de capsuni! Se incepe experienta jucausa prin a lua o muscatura din partea de sus a cojii jeleu cu aroma de capsuni care apoi se decojeste ca o banana pentru a dezvalui un miez delicios de inghetata cu aroma de fructe tropicale. Îngheţată jeleu pe bază de apă cu aromă de căpșuni și îngheţată cu aromă de fructe tropicale.
  • PIRULO Jungly: Se decojeste ca o banana si se incepe experienta jucausa prin a lua o muscatura din partea de sus a cojii jeleu cu aroma de banana care apoi se decojeste pentru a dezvalui un miez delicios de inghetata cu aroma de vanilie. Îngheţată jeleu pe bază de apă cu aromă de banană și îngheţată cu aromă de vanilie.
  • PIRULO Watermelon: Îngheţată pe bază de apă cu pepene roșu şi măr, cu bucăți de glazură de cacao.