NIRVANA

 

NIRVANA

O inghetata creata cu pasiune special pentru tine!
Pentru ca iubim gustul ciocolatei care se topeste in gura, aroma imbietoare a vaniliei, caramelul catifelat, mirosul apetisant al migdalelor prajite... am creat retete sofisticate care au facut din Nirvana un produs unic, sub emblema rafinamentului si al rasfatului pur. Nirvana inseamna un deliciu al momentelor supreme, pastrand vraja gustului mult dupa prima degustare.

Pentru cei care adora combinatia inedita intre siropul de caramel si nucile pecan recomandam Nirvana Pralines & Cream, pentru iubitorii de cafea NIRVANA Coffee Liqueur, pentru dependentii de ciocolata nimic nu este mai potrivit decat NIRVANA Choco Loaded iar pt cei dornici de calatorii cele 2 inghetatate inspirate din retete internationale: Nirvana Dulce de Leche (inspirata din Argentina) si Nirvana Cheesecake (inspirata din America).

  • NIRVANA Pralines & Cream 850 ml/ 470 ml/ 175ml: Inghetata cu aroma si sirop de caramel si bucati ispititoare de nuci pecan caramelizate.
  • NIRVANA Coffee Liqueur 470 ml/ 175ml : Inghetata cu aroma bogata de ciocolata, sirop cu aroma de cafea si bucati de migdale crocante invelite in ciocolata.
  • NIRVANA Chocolate & Choco Chips 470 ml/ 175ml: Inghetata cu aroma si sirop de ciocolata, bombonele cu umplutura de cacao şi bucati de ciocolata.
  • NIRVANA Dulce de Leche 470 ml, inspirata din Argentina: Inghetata cu aroma de vanilie cu lapte condensat indulcit caramelizat si inghetata cu aroma de biscuiti, bucati de prajitura cu aroma de caramel si bucati de caramel.
  • NIRVANA New York Cheesecake 470 ml, inspirata din America: Inghetata cu aroma de placinta cu branza si inghetata cu aroma de biscuiti cu sirop de capsuni si bucati de biscuit.