Calitate pentru copii

Angajamentul Nestlé

Nestlé liderul mondial in nutritie, sanatate si wellness, isi propune sa ofere optiuni alimentare mai gustoase si mai sanatoase pentru toate etapele vietii si pentru toate momentele zilei.

Acesta este fundamentul promisiunii Nestlé "Good Food Good Life" si pune nutritia in centrul a tot ceea ce face.

Noi credem cu adevarat ca sanatatea si starea de bine sunt lucrurile cele mai importante de-a lungul vietii. Promisiunea noastra “Good Food Good Life” se adreseaza, bineinteles, tuturor consumatorilor. Cu toate acestea, am ales sa ne concentram in mod special asupra copiilor, pentru ca un start bun aduce rezultate pe masura si pentru ca obezitatea si malnutritia in randul copiilor continua sa reprezinte doua provocari majore la nivel global.

Nutritie si gust

Pentru a evalua profilul nutrițional al produselor noastre, am implementat o metodologie riguroasă, pe baza recomandărilor de sanatate publica emise de autorități, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății. Aceasta se numește Nestlé Nutritional Profiling System/ Sistemul Nestle de testare a profilului nutritional.

Contributia nutritiva a fiecarui produs este analizata luand in considerare rolul sau intr-o alimentatie echilibrata, ingredientele si marimea portiei recomandate atat pentru consumul adultilor, cat si al copiilor.

Sistemul Nestle de testare a profilului nutritional ne ajuta sa evaluam daca un produs Nestlé este echilibrat din punct de vedere nutritional. Aceasta inseamna ca produsul trebuie sa indeplineasca criteriile nutritionale necesare pentru a fi o alegere potrivita intr-o alimentatie echilibrata. Valorile nutritionale per portie sunt evaluate in mod riguros, tinand cont de: energie, acizi grași saturați, acizi grași trans, grasimi totale, fructoză și zaharuri adaugate.

Cu toate acestea, credem ca alimentele trebuie sa fie si gustoase pentru a face parte dintr-o alimentatie echilibrata. Din acest motiv renovam in mod constant gama noastra de produse pentru a imbunatati gustul si valorile nutritionale, asigurand intotdeauna produse de inalta calitate.

Calitate pentru copii

Noi credem ca a consuma o inghetata gustoasa poate face parte dintr-un stil de viata echilibrat si Nestle are cunostintele necesare pentru a  imbunatati profilul nutritional al aceastei categorii.

Ca rezultat, astazi toate produsele din gama de inghetata destinate copiilor au un profil nutritional echilibrat. Inghetata Nestle pentru copii reprezinta o optiune potrivita atunci cand alegem sa o oferim copiilor ca si gustare intre mese, incadrandu-se intr-o alimentatie echilibrata, alaturi de activitatea fizica. Aceasta gama de produse se identifica prin logo-ul “Calitate pentru copii / Quality for kids”.

Daca ai intrebari despre Sistemul Nestle de testare a profilului nutritional, ni le poti transmite folosind rubrica noastra Contact.