Sort results by
Sort results by

JOE Big

Sunt numeroase produse care se adresează în special femeilor (calorii reduse, formate mici, arome sofisticate), dar nu sunt multe dulciuri pe care un bărbat le poate alege convins fiind că sunt doar pentru el. JOE îți oferă BIG JOE, batonul dedicat exclusiv bărbaților.

Ambalaj cu design simplu, masculin, napolitană crocantă, gust puternic de cacao, cel mai mare format de baton, acestea sunt principalele atribute ale produsului menit să îți satisfacă nevoia de dulce.

JOE BIG 50g

Baton de napolitană cu cremă fină de cacao, acoperit cu glazură delicioasă de cacao. Răspunsul nostru de două ori gustos pentru adevărații pofticioși care nu se mulțumesc cu jumătățile de măsura.

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, soia. 

Poate conţine soia, arahide şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

Inovează pauza de masă cu

Citește mai mult

Ce rol au vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele au un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru.

Cum faci o listă perfecta de cumpărături?

O listă de cumpărături bine realizată te ajută să finalizezi rapid vizita în magazin și să ai parte de un meniu echilibrat, atât tu cât și cei dragi ție. Folosește sfaturile de mai jos și în scurt timp vei avea o listă de cumpărături ce te va ajuta să îți menții o greutate optimă. În plus, o listă bine făcută te va scuti de aruncatul banilor pe alimente de care nu ai nevoie sau pe care nu le vei consuma.​​​

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice