Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

JOE Dreams

Descoperă noul mix de vis de la JOE: napolitană cu cremă, acoperită cu bucăţi crocante de cereale, alune sau ciocolată şi învelită în cremă delicioasă de cacao şi lapte.

Descoperă cele trei variante de JOE Dreams: JOE ChocoDreams cu bucăţi de ciocolată, JOE PeanutDreams cu alune şi JOE LemonDreams cu cereale şi lămâie.

Ia-ţi un moment dulce de visare!

JOE ChocoDreams 33g

Descoperă noul mix surprinzător: napolitană crocantă cu cremă de cacao acoperită cu bucăţi de vis: fulgi de ciocolată în dublu înveliş de ciocolată neagră şi ciocolată cu lapte!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, soia.

Poate conţine arahide, soia şi varietăţi de nuci.

 

 

JOE PeanutDreams 31g

Descoperă noul mix surprinzător: napolitană crocantă cu cremă de arahide acoperită cu bucăţi de vis: arahide în dublu înveliş de ciocolată neagră şi ciocolată cu lapte!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, soia, arahide.

Poate conţine arahide, soia şi varietăţi de nuci.

JOE LemonDreams 33g

Descoperă noul mix surprinzător: napolitană crocantă cu cremă de arahide acoperită cu bucăţi de vis: cereale cu lămâie în dublu înveliş de ciocolată neagra şi ciocolată cu lapte!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, soia.

Poate conţine arahide, soia şi varietăţi de nuci.

Încearcă şi

Citește mai mult

Ce rol au vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele au un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru.

 

Cum faci o listă perfecta de cumpărături?

O listă de cumpărături bine realizată te ajută să finalizezi rapid vizita în magazin și să ai parte de un meniu echilibrat, atât tu cât și cei dragi ție. Folosește sfaturile de mai jos și în scurt timp vei avea o listă de cumpărături ce te va ajuta să îți menții o greutate optimă. În plus, o listă bine făcută te va scuti de aruncatul banilor pe alimente de care nu ai nevoie sau pe care nu le vei consuma.​​​

 

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice