Sort results by
Sort results by

Maggi Secretul Gustului Găină

MAGGI Secretul Gustului este un condiment universal granulat, cu gust de găină. Este un produs versatil, ce va oferi un plus de gust mâncării și va deveni un partener de încredere pentru afacerea ta.

Maggi Secretul Gustului Găină 2.5 kg

Produs granulat deshidratat. O combinație între gustul de găină și proporția bine aleasă de legume și verdețuri sub formă de granule ușor de dizolvat în orice preparat.

Listă Ingrediente

Sare iodata, potențiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’-ribonucleotide disodice), zahăr, ulei vegetal de floarea soarelui, legume deshidratate (morcov, ceapa ardei gras roșu), arome, amidon din porumb, condimente măcinate (turmeric, piper negru), frunze deshidratate de pătrunjel și țelină, grăsime de găina (0.3 ) [cu adaos de antioxidant (extracte de rozmarin)], carne deshidratata de gaină (0,08) [cu adaos de sare iodată și antioxidant (extracte de rozmarin)], colorant (riboflavine).

 

Poate conține gluten, lapte, ou, soia și pește.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Valoarea energetică: 135kcal/100g
Proteine: 5g/100g
Grăsimi: 4,8g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 0,6g/100g
Glucide: 16,8g/100g
Glucide din care zaharuri: 9,7g/100g
Fibre: 1,7g/100g
Sare: 69,10g/100g

 

Descoperă celelalte produse Nestlé

Citește mai mult

Ardei umpluți cu porumb, chili și brânză

O rețetă vegetariană fără carne, cu un gust deosebit!

Somon la cuptor

Rapid, delicios și sănătos. Să mănânci echilibrat este simplu atunci când folosești cele mai bune ingrediente. Ia-ți o parte din necesarul zilnic de Omega-3 și Omega-6 din acest preparat ușor de făcut.

Supă de pui cu ghimbir

Ce spui de o supă sănătoasă de pui, cu ghimbir și legume ce te va încălzi instant?