Sort by
Sort by

MAGGI Borș

Rasfață-i pe cei dragi cu gustul unic și bogat de ciorbă făcută în casă cu MAGGI Borș. Încearcă Borșul de la MAGGI și vei obține o ciorbă cu un gust atât de delicios încât cei dragi vor mai cere încă o porție. Ai de ales între varianta cu legume și cea cu legume și roșii și leuștean.

MAGGI Borș Legume 25g, 70g, 200g

În fiecare familie există cineva care știe să gătească un borș nemaipomenit: bunica, mama sau matușa. Surprinde-i și tu pe cei dragi cu gustul unic și aroma îmbietoare a ciorbelor făcute cu MAGGI Borș cu legume și tărâțe de grâu. Presară MAGGI Borș Legume direct în ciorbă în ultimele minute de fierbere. Adaugă 10g (aproximativ o lingură) la un litru de ciorbă.

Listă Ingrediente

Sare iodată, făină de grâu, corector de aciditate (acid citric), zahăr, amidon din cartofi, drojdie deshidratată [făiăa de secară, corector de aciditate (acid citric)], legume deshidratatate în proportii variabile 4,8% (morcov, ceapă, păstârnac, ardei gras roșu), ulei vegetal de floarea-soarelui, potențiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’-ribonucleotide disodice), extract de drojdie deshidratată (extract de drojdie, sare), arome (conțin țelină), tărâțe de grâu 1,2%, frunze de patrunjel, frunze de țelină, condiment (turmeric), colorant (riboflavine).

Poate conține urme de lapte, ouă, soia și pește.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Număr porții: 4, 7, 20
Valoarea energetică: 260kcal/100g
Grăsimi: 4,4g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 0,4g/100g
Glucide: 38g/100g
Glucide din care zaharuri: 11g/100g
Fibre: 3,7g/100g
Proteine: 5,5g/100g
Sare: 31g/100g

MAGGI Borș cu Roșii și Leuștean 40g

Surprinde-i și tu pe cei dragi cu gustul unic și aroma îmbietoare a ciorbelor făcute cu MAGGI Borș cu Roșii și Leuștean 40g, ca la mama acasă. Presară MAGGI Borș cu Roșii și Leuștean 40g direct în ciorbă în ultimele minute de fierbere. Adaugă 10g (aproximativ o lingură) la un litru de ciorbă.

Listă Ingrediente

Sare iodată, pudră de roșii (21,2%), corector de aciditate (acid citric), zahăr, făină de grâu, drojdie deshidratată [făină de secară, corector de aciditate (acid citric)], ulei vegetal de floarea-soarelui, potențiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’-ribonucleotide disodice), amidon din porumb, arome (conțin țelină), extract de drojdie deshidratată (extract de drojdie, sare), tărâțe de grâu (1,2%), frunze de leuștean (1%), coloranți (extract de ardei roșu, caramel cu sulfit de amoniu, carmine), condiment (turmeric).

Poate conține urme de lapte, ouă, soia și pește.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Număr porții: 4
Valoarea energetică: 250kcal/100g
Grăsimi: 3,7g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 0,4g/100g
Glucide: 36g/100g
Glucide din care zaharuri: 19g/100g
Fibre: 5,1g/100g
Proteine: 6,8g/100g
Sare: 31,4g/100g

Finalizează masa cu un desert!

 

Citește mai mult

Ardei umpluți cu porumb, chili și brânză

O rețetă vegetariană fără carne, cu un gust deosebit!

Somon la cuptor

Rapid, delicios și sănătos. Să mănânci echilibrat este simplu atunci când folosești cele mai bune ingrediente. Ia-ți o parte din necesarul zilnic de Omega-3 și Omega-6 din acest preparat ușor de făcut.

Supă de pui cu ghimbir

Ce spui de o supă sănătoasă de pui, cu ghimbir și legume ce te va încălzi instant?