Sort results by
Sort results by

MAGGI Secretul Gustului

 

 

MAGGI Secretul Gustului este un condiment universal granulat, cu legume. Folosește-l în mâncărurile tale pentru un plus de gust și răsfață-i pe cei dragi cu rețete gustoase zi de zi: supe, ciorbe, sosuri, pilaf, paste, fripturi.

MAGGI Secretul Gustului Găină 75g, 200g, 400g, 1kg

Oferă un plus de gust și aromă în mâncare cu MAGGI Secretul Gustului Găină. Pentru mese cu adevărat speciale, adaugă în orice preparat granulele ușor de dizolvat ce îmbină cu delicatețe aroma gustului de găină cu un amestec delicios de legume. Ideal pentru orice fel de mancare, de la supe și ciorbe la tocănițe, sosuri, pilaf, paste, fripturi. Mai mult gust și mai multă iubire pentru familia ta. Adaugă 2.5g (aproximativ o linguriță) de MAGGI Secretul Gustului Găină la o porție (250ml) în timpul prepararii mâncărurilor. Adaugă sare doar dacă este necesar.

Listă Ingrediente

Sare iodată, potentiațiori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’-ribonucleotide disodice), zahăr, legume deshidratate (4,5%) în proporții variabile (morcovi, frunze de pătrunjel, ceapă, frunze de țelină, ardei gras roșu), ulei vegetal de floarea soarelui, arome, amidon din porumb, condimente (turmeric, piper negru), grăsime de gănă (0,4%) cu antioxidant (extract de rozmarin), carne deshidratată de găină (0,1%) cu adaos de sare și antioxidant (extract de rozmarin), colorant (riboflavină).

Poate conține ou, pește, gluten, lapte și soia.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Număr porții: 30, 80, 160, 400
Valoarea energetică: 134kcal
Grăsimi: 4,8g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 0,6g
Glucide: 16,8g
Glucide din care zaharuri: 9,7g
Fibre: 1,7g
Proteine: 5g
Sare: 69,1g

MAGGI Secretul Gustului Legume 75g, 200g, 400g, 1kg

Oferă un plus de gust și aromă în mâncare cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Pentru mese cu adevărat speciale, adaugă în orice preparat granulele ușor de dizolvat ce îmbină cu delicatețe aroma gustului de găină cu un amestec delicios de legume. Ideal pentru orice fel de mancare, de la supe și ciorbe la tocănițe, sosuri, pilaf, paste, fripturi. Mai mult gust și mai multă iubire pentru familia ta. Adaugă 2.5g (aproximativ o linguriță) de MAGGI Secretul Gustului Legume la o porție (250ml) în timpul prepararii mâncărurilor. Adaugă sare doar dacă este necesar.

Listă Ingrediente

Sare iodată, potențiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5-ribonucleotide disodice), zahăr, legume deshidratate (7,2%) în proporții variabile (morcovi, praz pudră, usturoi pudră, ceapă și pudră de ceapă, frunze de patrunjel, pudră de spanac, roșii, păstârnac, țelină pudră, ardei gras roșu), amidon din porumb, ulei vegetal de floarea soarelui, extract de usturoi (concentrat de usturoi 0,3%, maltodextrină), condimente (piper negru, turmeric), arome, coloranți (extract de ardei roșu, riboflavină).

Poate conține ou, pește, gluten, lapte și soia.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Număr porții: 30, 80, 160, 400
Valoarea energetică: 127kcal
Grăsimi: 1,8g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 0,2g
Glucide: 20,8g
Glucide din care zaharuri: 11,4g
Fibre: 2,1g
Proteine: 5,8g
Sare: 66,5g

Finalizează masa cu un desert!

Citește mai mult

Ardei umpluți cu porumb, chili și brânză

O rețetă vegetariană fără carne, cu un gust deosebit!

Somon la cuptor

Rapid, delicios și sănătos. Să mănânci echilibrat este simplu atunci când folosești cele mai bune ingrediente. Ia-ți o parte din necesarul zilnic de Omega-3 și Omega-6 din acest preparat ușor de făcut.

Supă de pui cu ghimbir

Ce spui de o supă sănătoasă de pui, cu ghimbir și legume ce te va încălzi instant?