Sort by

MODULEN IBD

Dietă completă din punct de vedere nutrițional, pe bază de cazeină, pentru regimul dietetic al pacienților cu boala Crohn. Cutie metalică cu capac de plastic cu închidere ermetică, conținând pudră 400g ce se reconstituie cu apă ca soluție standard normocalorică sau hipercalorică.

 

 

 

MODULEN IBD

Format: 400g

Dietă completă din punct de vedere nutrițional, pe bază de cazeină, pentru regimul dietetic al pacienților cu boala Crohn. Cutie metalică cu capac de plastic cu închidere ermetică, conținând pudră 400 g ce se reconstituie cu apă ca soluție standard normocalorică sau hipercalorică.    

Categoria: Alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale.

Producator / Importator: Nestlé Olanda / Nestle Romania SRL

Dietă bogată în TGF-β2.

Indicații

 • Poate fi folosit ca sursă unică de nutriție în faza acută a bolii Crohn sau pentru completarea alimentației în perioadele de remisie;
 • Modulen IBD este un produs sub forma de pudră, ce se reconstituie flexibil cu apă în funcție de necesarul caloric al pacienților de la 1 kcal/ml până la 1.5 kcal/ml;
 • Recomandat pentru pacienții cu vârsta de peste 1 an;
 • A se administra doar pe cale orală sau enteral.

Contraindicații

 • Nu se administrează parenteral.
 • Nu se recomandă combinarea produsului cu medicamente. 

TERMEN DE VALABILITATE/INDICAȚII DE PĂSTRARE

 • Valabilitate: 24 luni;
 • Păstraţi într-un loc răcoros şi uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui;
 • Evitaţi temperaturile extreme de depozitare;
 • După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 4 săptămâni;
 • Dupa preparare consumați soluția în termen de 6 ore dacă a fost păstrată la temperatura camerei sau în 24 ore dacă a fost păstrată la frigider;
 • A se pastra în ambalajul închis ermetic. 

Listă Ingrediente

sirop de glucoză, cazeină (lapte), sucroză, grăsimi din lapte, ulei vegetal de cocos, minerale (citrat de potasiu, fosfat de calciu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, clorură de magneziu, hidroxid de potasiu, clorură de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, oxid de magneziu, sulfat de mangan, sulfat de cupru, molibdat de sodiu, iodură de potasiu, clorura de crom, selenat de sodiu), ulei vegetal de porumb, emulgator (lecitine) (conține soia), vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacina, adic pantotenic, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K1), biotina, colecalciferol (vitamina D3), cianocobalamină (vitamina B12)], bitartrat de colină.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoarea energetică: 500kcal/100g
Valoarea energetică: 2070kj/100g
Grăsimi: 23g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 13g/100g
Glucide: 54g/100g
Glucide din care zaharuri: 21g/100g
Fibre: 0g/100g
Proteine: 18g/100g
Sare: 0.43g/100g
Sodiu: 170mg/100g
Potasiu: 600mg/100g

 

Încearcă și

 
Athera
optifibre
Alfamino

Citește mai mult

Foto Află totul despre fibre. De ce este bine să le consumi?

Află totul despre fibre. De ce este bine să le consumi?

Fibrele sunt vitale pentru organismul nostru, pentru buna funcționare a sistemului digestiv. Fibrele dietetice sunt componente ale alimentelor de origine vegetală. Sunt rezistente la digestie, însă pot fi fermentate într-o mică măsură de către organismele din tractul digestiv. Nu sunt o sursă de energie sau de nutrienți, dar conferă o mai mare senzație de sațietate. 

Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.