Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestle Naturnes

naturnes-logo-round.png

Despre Naturnes

 

Piureuri din fructe, legume și cereale îmbogățite cu vitamina C, într-un ambalaj inovator, ușor de luat cu tine oriunde. O gustare delicioasă fără conservanți*, fără coloranți* și fără zahăr adăugat** din ingrediente cultivate special pentru hrana bebelușilor. Piureurile NESTLÉ NaturNes sunt pasteurizate și ambalate în atmosfera protectoare, de aceea nu necesită refrigerare.

* Conform legislației în vigoare.

** Conține doar zaharuri prezente în mod natural în ingredientele componente.

Piure Nestlé® NaturNes Mere, Banane și Căpșune, 90g, de la 6 luni

Piure Nestlé® NaturNes Mere și Mango, 90g, de la 6 luni

Piure Nestlé® NaturNes Pere, Zmeură și Cereale, 90g, de la 6 luni

Piure Nestlé® NaturNes Mere, Banane și Ovăz, 90g, de la 6 luni

Piure Nestlé® NaturNes 4 Fructe, 90g, de la 6 luni

Piure Nestlé® NaturNes Banane și Mere, 90g, de la 6 luni

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

 

Citește mai multe

 

5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii 

Este oficial iarnă, iar zilele scurte și reci îți pot afecta viața echilibrată și obiceiurile nutriționale de zi cu zi. Totuși, poți lua măsuri preventive pentru a combate efectele iernii asupra stării tale de bine.

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Timp necesar pentru citire: 6 minute

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.