Nestle

NOU! ALFAMINO

Se recomanda pentru regimul dietetic al sugarilor cu forme grave si complicate de alergii si/sau intolerante alimentare.

Citeste mai mult...

ALFARÉ

Formula de lapte pentru tratamentul dietetic al alergiilor si intolerantelor alimentare cu diaree cronica si/sau malabsorbtie.

Citeste mai mult...

Nestle

ALTHERA

Formula de lapte pentru regimul dietetic al formelor usoare si moderate de alergie la proteinele din lapte de vaca si/sau soia.

Citeste mai mult...

Nestle

INFASOURCE

Formula de lapte pentru regimul dietetic al sugarilor cu esec al cresterii sau cu risc de esec al cresterii.

Citeste mai mult...

Nestle

MODULEN IBD

Recomandat ca unica sursa de nutritie in faza activa a Bolii Crohn.

Citeste mai mult...

Nestle

NUTREN JUNIOR

Dieta pentru regimul dietetic al copiilor cu malnutritie sau cu risc de malnutritie, sau ca suport perioperator.

Citeste mai mult...

Nestle

NUTREN OPTIMUM

Se recomanda pentru prevenirea si corectarea malnutritiei sau ca suport nutritional inainte sau dupa interventii chirurgicale, cand nu exista afectare gastro-intestinala.

Citeste mai mult...

Nestle

PEPTAMEN JUNIOR

Dieta pentru regimul dietetic al copiilor cu disfunctii gastrointestinale: sdr. de malabsorbtie, sdr. de intestin scurt, boli inflamatoriii intestinale cronice, pancreatita, fibroza chistica etc

Citeste mai mult...

Nestle

RESOURCE 2.0

Dieta special conceputa pentru persoanele cu necesar caloric crescut datorita unor boli consumptive, cancer, malnutritie protein-calorica, disfagie, anorexie, apetit redus, boli cu restrictie de fluide, avand functie gastro-intestinala normala.

Citeste mai mult...


Solutii nutritionale bazate pe cele mai noi dovezi stiintifice, personalizate pentru fiecare pacient functie de afectiunea medicala

Nestlé Health Science functioneaza la nivel global, ca entitate separata in cadrul Grupului Nestlé, din 2011, avand ca obiectiv principal dezvoltarea unor noi  solutii nutritionale personalizate, pe baza unei activitati sustinute de cerecetare si dezvoltare.
Nestlé Health Science dezvolta formule de nutritie avand ca baza cele mai noi concepte stiintifice, pornind de la intelegerea profunda a mecanismelor din cadrul bolilor, in vederea elaborarii unor planuri personalizate de nutritie cu produse adecvate.