Sort by

Alfamino

Box with image and bottom text

Produs Nestlé Health Science Alfamino


Descriere

Alfamino este o formula hipoalergenica pe baza de aminoacizi, sub forma de pudra, pentru regimul dietetic al sugarilor cu alergie severa si/sau intoleranta severa la diverse alimente.
Alfamino este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, ce poate fi folosit ca sursa unica de nutritie, de la nastere.

Contraindicatii

Nu se administreaza parenteral. Nu este indicat pacientilor cu fenilcetonurie.

NOTA IMPORTANTA
Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari. Inainte de a va decide sa folositi aceasta formula de lapte, consultati medicul dumneavoastra. Alfamino® se utilizeaza numai sub stricta supraveghere medicala.

Ingrediente

Sirop de glucoza, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapita, palmier, Cryptecodinium cohnii, Mortierella alpina), aminoacizi (L-arginina, L-aspartat, L-acetat de l-lizina, L-leucina, L-prolina, L-glutamina, L-valina, glicina, L-izoleucina, L-treonina, L-serina, L-fenilalanina, L-tirozina, L-histidina, L-alanina, L-cisteina, L-triptofan, L-aspartat de magneziu, L-metionina), trigliceride cu lant mediu (cocos, seminte de palmier), amidon din cartofi, minerale (glicerofosfat de calciu, clorura de potasiu, citrat de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu, fosfat de sodiu, oxid de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu), emulgator (esteri citrici ai mono-digliceridelor cu acizi grasi), vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacina, pantotenat de calciu, riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), filochinona (vitamina K1), acid folic,colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12), biotina], bitartrat decolina, corector de aciditate (acid citric), taurina, inozitol, L- carnitina, antioxidanti (tocoferoli, palmitat deascorbil). Nu contine gluten. Nu contine lactoza. Contine L-fenilalanina.

Termen de valabilitate

- 24 luni

Indicatii de pastrare

- Pastrati intr-un loc racoros si uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evitati temperaturile extreme de depozitare.
Dupa deschidere utilizati continutul in maxim 3 saptamani.

Mod de preparare:

Procesul de preparare al formulelor noastre este similar cu procesul de preparare al formulei standard pentru sugari.
- Pasul 1 - Spalati-va mainile inainte de preparare.
- Pasul 2 - Spalati bine sticla, tetina si capacul.
- Pasul 3 - Fierbeti-le timp de 5 minute. Lasati-le acoperite pana la folosire.
- Pasul 4 - Fierbeti apa potabila timp de 5 minute; lasati-o sa se raceasca.
- Pasul 5 - Turnati cantitatea exacta de apa calduta in biberon.
- Pasul 6 - Adaugati numarul exact de masuri corespunzatoare varstei sugarului.
- Pasul 7 - Agitati biberonul pana la dizolvarea completa a pudrei.
- Pasul 8 - Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si depozitati-o intr-un loc racoros si uscat.
Dupa deschidere utilizati continutul in maxim 3 saptamani.
ATENTIE: Apa nefiarta, biberoanele nesterilizate sau diluarea incorecta a formulei pentru sugari constituie posibile cauze de imbolnavire a nou-nascutului. Depozitarea, manevrarea, prepararea si hranirea necorespunzatoare pot influenta negativ sanatatea bebelusului dvs.

Instructiuni de utilizare:

- Preparati un singur biberon odata.
- Curatati zona unde urmeaza sa preparati biberonul.
- Hraniti bebelusul imediat si urmati instructiunile primite.
- In cazul in care continutul biberonului nu este consumat in totalitate, aruncati-l!
- Tineti intotdeauna bebelusul in brate in timpul hranirii.
Nu lasati bebelusul nesupravegheat pentru ca se poate ineca! Hraniti bebelusul in functie de recomandarile primite de la medicul dvs.