Sort by

INFASOURCE


Box with image and bottom text

Produs Nestlé Health Science INFASOURCE®


Descriere

Dietă completă nutrițional pentru regimul dietetic al sugarilor și copiilor mici cu falimentul creșterii sau cu risc de faliment al creșterii.

Indicatii

Poate fi folosita ca sursa unica de nutritive sau ca supliment, de la nastere pana la 2 ani, prin consum oral sau pe sonda. Este indicat in falimentul cresterii, aport alimentar deficitar, afectiuni neurologice, suport perioperator.

Contraindicatii

Nu este recomandat sugarilor cu alergie la proteinele din laptele de vacă. Nu se administreaza parenteral.
NOTA IMPORTANTA
Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari. Inainte de a va decide sa folositi aceasta formula de lapte, consultati medicul dumneavoastra. INFASOURCE® se utilizeaza numai sub stricta supraveghere medicala.

Ingrediente

Apă, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (palmier, rapita, cocos, floarea-soarelui, Crythecodinium cohnii, Mortierella alpina), maltodextrină, lactoză, minerale (fosfat de calciu, hidroxid de potasiu, clorură de magneziu, clorură de calciu, clorură de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu), corector de aciditate (acid citric), clorură de colină, vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), acetat de retinil (vitamina A), niacină, acid pantotenic, colecalciferol (vitamina D3), filochinonă (vitamina K1), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic, cianocobalamină (vitamina B12), biotină], inozitol, L-arginină, taurină, L-carnitină, antioxidant (palmitat de ascorbil). Nu contine gluten.

Termen de valabilitate

12 luni

Indicatii de pastrare

Păstraţi într-un loc răcoros şi uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evitaţi temperaturile extreme de depozitare. După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 1 ora.

Mod de preparare:

1. Spalati mainile inainte de folosire.
2. Verificati valabilitatea produsului. Nu folositi produsul daca recipientul sau capacul sunt deteriorate. Agitati bine inainte de deschidere.
3. Atasati o tetina sterila sau transferati continutul in recipientul special pentru alimentare pe sonda.
4. Incalziti recipientul daca este nevoie pana devine caldut (~ 40 °C), avand grija ca tetina sa ramana intacta. Nu incalziti in cuptorul cu microunde. Verificati intotdeauna temperatura produsului inainte de administrare.
5. Tineti intotdeauna sugarul in brate cand il hraniti. Nu il lasati nesupravegheat in timpul mesei pentru a evita riscul de inec si sufocare. Aruncati cantitatea de produs ramasa neutilizata dupa 1 ora de la deschidere.
Depozitarea, manevrarea, prepararea si hranirea necorespunzatoare pot influenta negativ sanatatea bebelusului dvs.