Sort by
Sort by

MODULEN IBD


Box with image and bottom text

Produs Nestlé Health Science MODULEN IBD


Descriere

Dieta completa din punct de vedere nutritional, pe baza de cazeina, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn.
Cutie metalica cu capac de plastic cu inchidere ermetica, continand pudra 400g ce se reconstituie cu apa ca solutie standard normocalorica sau hipercalorica.

Indicatii

Poate fi folosit ca sursa unica de nutritie in faza acuta a bolii Crohn sau pentru completarea alimentatiei in perioadele de remisie. Modulen IBD este un produs sub forma de pudra, ce se reconstituie flexibil cu apa in functie de necesarul caloric al pacientilor de la 1kcal/ml pana la 1.5kcal/ml. Recomandat pentru pacientii cu varsta de peste 1 an. A se administra doar pe cale orala sau enteral.

Contraindicatii

Nu se administreaza parenteral.Nu se recomanda combinarea produsului cu medicamente.

Caracteristici principale

- Dietă bogată în TGF-β2
- Valoare energetica: 100kcal/100ml (500kcal/100g)
- Proteine: 3.6g/100ml
- Lipide: 4.6g/100ml (23g/100g); MCT: LCT = 25%:75%
- Glucide: 11g/100ml (54g/100g)
- Osmolaritate: 290mOsm/l

Ingrediente

Sirop de glucoza, cazeina (lapte), sucroza, grasimi din lapte, ulei vegetal de cocos, minerale (citrat de potasiu, fosfat de calciu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, oxid de magneziu, sulfat de mangan, sulfat de cupru, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, clorura de crom, selenat de sodiu), uleti vegetal de porumb, emulgator (lecitine) (contine soia), vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacina, adic pantotenic, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K1), biotina, colecalciferol (vitamina D3), cianocobalamina (vitamina B12)], bitartrat de colina.
Nu contine gluten. Nu contine fibre.

Termen de valabilitate

24 luni

Indicatii de pastrare

Păstraţi într-un loc răcoros şi uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evitaţi temperaturile extreme de depozitare.
După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 4 saptamani. Dupa preparare consumati solutia in termen de 6 ore daca a fost pastrata la temperatura camerei sau in 24 ore daca a fost pastrata la frigider.
A se pastra in ambalajul inchis ermetic.