Sort by

Optifibre Nestle

Box with image and bottom text

Produs Nestlé Health Science OptiFibre


Informatii despre produs

Contine 100% fibre solubile, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal.
OptiFibre® este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, indicat pentru regimul dietetic al pacientilor cu tulburari de tranzit intestinal.

Indicatii

- Constipatie, balonare, dureri abdominale
- Nu poate fi folosita ca sursa unica de nutritie.

Cui se recomanda OptiFibre?

OptiFibre® are o adresibilitate variata, putand fi consumat de catre:
• Copii cu varsta mai mare de 3 ani
• Femei insarcinate sau care alapteaza
• Adulti, este indicat si persoanelor care sufera de diabet

Recomandare de administrare

Trecerea la o dieta bogata in fibre nu se poate face in mod brusc, ci intr-o anumita perioada de timp, treptat. De asemenea, rezultatele aportului de fibre se pot observa dupa 2-3 zile de consum.
Se recomanda administrarea de OptiFibre treptat, incepand cu 1 masura pe zi (sau ½ in cazul copiilor cu varsta mai mica de 11 ani). Dacă este necesar, creșteți consumul treptat, cu o masura la fiecare 3 zile, fara a depasi doza maximă zilnică recomandată, de 5 masuri pe zi.
Odată ce activitatea intestinală s-a reglat, nu mai creșteți numărul de măsuri pe zi. Se recomanda utilizarea timp de cel puțin 3 săptămâni. Produsul poate fi administrat pe termen lung fara efecte adverse.
OptiFibre® se dizolvă în întregime atât în lichide reci cât și calde (băuturi, supe, sosuri) sau în alimente moi (iaurt, piure de cartofi, piure de măr), fără a afecta consistența și gustul acestora.
Lichide: 1 măsură la 200ml
Alimente moi: 1 măsură la 150g
Amestecați și așteptați ca pulberea să se dizolve complet. Băuturile carbogazoase nu sunt indicate pentru administrarea produsului. A nu se administra pe cale parenterala. Nu este potrivit ca unica sursa de nutritie.

Caracteristici principale

100% origine vegetala, contine guma guar partial hidrolizata, 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural.

Ingrediente

Guma de guar partial hidrolizata.
Nu contine gluten.
Poate contine urme de lapte.
O masura de OptiFibre contine 5g de pudra = 4.3g fibre
** Fara zahari adaugate, poate contine zahari in mod natural.

Termen de valabilitate

24 luni

Instructiuni de pastrare

A se păstra la loc uscat si răcoros. După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 30 zile. Inchideti bine cutia dupa fiecare utilizare.