Sort results by
Sort results by

Nutren JUNIOR

nutren-junior-logo-round.png

Despre Nutren® Junior

Dietă polimerică, completă și echilibrată nutrițional, conține 50% proteine din zer și 50% cazeină, proteine 3.04 g/100 ml, 25% TGM (trigliceride cu lanț mediu), prebiotice PREBIO¹ Plus (gumă acacia, FOS și inulină), Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Paracasei și lactoză <0.09g/100ml. Cerificare Halal.

Nutren® Junior

Încearcă și:

Citește mai multe

Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

"Bebelușul meu nu merge la culcare decât dacă se joacă cu jucăria sa preferata. La grădiniță, când mergem la plimbare, la bunici își ia de fiecare dată jucăria cu el. Este oare asta o modalitate prin care se calmează și se simte în siguranță? Oare cât de mult timp o să simtă această nevoie?"

Ești pregătit să ai un animal de companie?

Timp necesar pentru citire: 4 minute

Dorința de a avea un animal de companie apare încă din perioada copilăriei însă nu toți suntem conștienți de faptul că apariția unui prieten necuvântător în viețile noastre aduce o responsabilitate uriașă. 

Greutatea ideală a copiilor

Încă din perioada sarcinii și în special după ce copilul s-a născut, creșterea în greutate a acestuia este un semn că bebelușul tău se dezvoltă în mod corespunzător. Acest proces este unul rapid, iar în numai un an de la naștere, copilul tău va lua în greutate în jur de 6kg!