Sort by
Sort by

Nutren JUNIOR

nutren-junior-logo-round.png

Despre Nutren® Junior

Dietă polimerică, completă și echilibrată nutrițional, conține 50% proteine din zer și 50% cazeină, proteine 3.04 g/100 ml, 25% TGM (trigliceride cu lanț mediu), prebiotice PREBIO¹ Plus (gumă acacia, FOS și inulină), Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Paracasei și lactoză <0.09g/100ml. Cerificare Halal.

Felul în care copilul crește și se dezvoltă în timp are un impact pe termen scurt și lung asupra sănătății acestuia. Atunci când copilul crește prea încet, cauza poate fi dată de deficiențele nutriționale. Dincolo de mâncatul selectiv care este un comportament obișnuit, la copiii cu comportamente alimentare cu risc există posbilitatea ca aceștia să nu își ia nutrienții necesari pentru creștere și dezvoltare, ceea ce poate avea un efect asupra sănătății generale. Nutren® Junior poate fi folosit pentru copii cu comportamente alimentare cu risc, pentru a asigura nutrienții de calitate și energia necesară pentru creștere și dezvoltare.

Nutren® Junior

Nutren® Junior

Încearcă și:

Alfamino
alfare
optifibre

Citește mai multe

Foto Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

"Bebelușul meu nu merge la culcare decât dacă se joacă cu jucăria sa preferata. La grădiniță, când mergem la plimbare, la bunici își ia de fiecare dată jucăria cu el. Este oare asta o modalitate prin care se calmează și se simte în siguranță? Oare cât de mult timp o să simtă această nevoie?"

Esti pregatit sa ai un animal de companie?

Ești pregătit să ai un animal de companie?

Timp necesar pentru citire: 4 minute

Dorința de a avea un animal de companie apare încă din perioada copilăriei însă nu toți suntem conștienți de faptul că apariția unui prieten necuvântător în viețile noastre aduce o responsabilitate uriașă. 

Foto Greutatea ideală a copiilor

Greutatea ideală a copiilor

Încă din perioada sarcinii și în special după ce copilul s-a născut, creșterea în greutate a acestuia este un semn că bebelușul tău se dezvoltă în mod corespunzător. Acest proces este unul rapid, iar în numai un an de la naștere, copilul tău va lua în greutate în jur de 6kg!