Sort by

Nutren® Junior

Dietă polimerică, completa și echilibrată nutrițional, conține 50% proteine din zer si 50% cazeină, proteine 3.04 g/100 ml, 25% TGM (trigliceride cu lant mediu), prebiotice PREBIO¹ Plus (gumă acacia, FOS și inulină), Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Paracasei și lactoză <0.09g/100ml. Certificare Halal.

Nutren® Junior

Format: 400g

Dietă polimerică, completa și echilibrată nutrițional, conține 50% proteine din zer si 50% cazeină, proteine 3.04 g/100 ml, 25% TGM (trigliceride cu lant mediu), prebiotice PREBIO¹ Plus (gumă acacia, FOS și inulină), Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Paracasei și lactoză <0.09g/100ml. Certificare Halal.

Categoria: Alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale.    

Producator / Importator: Nestlé Elvetia/ Nestle Romania SRL     

Indicații

  • Pentru regimul dietetic al copiilor cu malnuțritie sau având risc de malnuțritie, regim pre și postoperator, arsuri, traumatisme, cancer, boli cardiace, afecțiuni neuropsihomotorii, disfagie, gastrostomă;
  • Poate fi folosit ca unică sursă de nutriție sau în completarea alimentației, pentru pacienții cu vârsta între 1 și 10 ani.

Contraindicații

Nu se administrează parenteral. 

TERMEN DE VALABILITATE/INDICAȚII DE PĂSTRARE

  • Valabilitate: 24 luni;
  • Păstraţi într-un loc răcoros şi uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui;
  • Evitaţi temperaturile extreme de depozitare;
  • După deschidere utilizaţi conţinutul în maxim 4 săptămâni;
  • A se păstra în ambalajul inchis ermetic. 

Listă Ingrediente

maltodextrină, sucroza, proteine din lapte(proteine din zer și cazeinat de potasiu), uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapiță, palmier, cocos), minerale (fosfat de potasiu, fosfat de sodiu, carbonat de calciu, clorură de calciu, clorură de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodură de potasiu, selenat de sodiu, clorura de crom, molibdat de sodiu), fibre prebiotice (gumă acacia, fructooligozaharide, inulina), emulgator (lecitine) (conține soia), aromă, bitartrat de colină, corector de aciditate (acid citric), ulei de peste, vitamine (ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacinamida, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid folic, filochinonă (vitamina K), biotină, colecalciferol (vitamina D3), cianocobalmină (vitamina B12), probiotice (culturi de Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei), taurină, L-carnitină.

Nu conține gluten. Din punct de vedere clinic nu conține lactoză (<0,4 g/100g pudra). Certificare Halal.

TABEL VALORI NUTRITIONALE

Valoarea energetică: 468kcal/100g
Grăsimi: 18.3g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 4.7g/100g
Glucide: 60.7g/100g
Glucide din care zaharuri: 24g/100g
Fibre: 2.5g/100g
Proteine: 13.9g/100g
Sodiu: 225mg/100g
Potasiu: 560mg/100g

 

Încearcă și:

Alfamino
peptamen-junior
peptamen-junior

Citește mai mult

 
Foto Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

"Bebelușul meu nu merge la culcare decât dacă se joacă cu jucăria sa preferata. La grădiniță, când mergem la plimbare, la bunici își ia de fiecare dată jucăria cu el. Este oare asta o modalitate prin care se calmează și se simte în siguranță? Oare cât de mult timp o să simtă această nevoie?"

Esti pregatit sa ai un animal de companie?

Ești pregătit să ai un animal de companie?

Timp necesar pentru citire: 4 minute

Dorința de a avea un animal de companie apare încă din perioada copilăriei însă nu toți suntem conștienți de faptul că apariția unui prieten necuvântător în viețile noastre aduce o responsabilitate uriașă. 

Foto Greutatea ideală a copiilor

Greutatea ideală a copiilor

Încă din perioada sarcinii și în special după ce copilul s-a născut, creșterea în greutate a acestuia este un semn că bebelușul tău se dezvoltă în mod corespunzător. Acest proces este unul rapid, iar în numai un an de la naștere, copilul tău va lua în greutate în jur de 6kg!