Sort by
Sort by

Nutren® Junior

NUTREN® Junior este o dieta completa, echilibrata, cu administrare orala sau pe sonda, pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani cu malnutritie sau avand risc de malnutritie.

Nutren® Junior

Nutren® Junior

Dieta polimerica, completa si echilibrata nutritional, contine 50% proteine din zer si 50% cazeina, proteine 3 g/100 ml, 18.5% TGM (trigliceride cu lant mediu), contine prebiotice PREBIO¹ Plus (guma acacia, FOS si inulina) si Bifidobacterium Longum si Lactobacillus Paracasei, lactoza <0.09g/100ml. Cerificare Halal. 

Format: 400g

Indicatii: Pentru regimul dietetic al copiilor cu malnutritie sau avand risc de malnutritie, regim pre- si postoperator, arsuri, traumatisme, cancer, boli cardiace, afectiuni neuropsihomotorii, disfagie, gastrostoma. Poate fi folosit ca unica sursa de nutritie sau in completarea alimentatiei, pentru pacientii cu varsta intre 1 si 10 ani. 

Contraindicatii: Nu se administreaza parenteral.

Producator / Importator Nestlé Elvetia/ Nestle Romania SRL

Ingrediente: maltodextrina, sucroza, proteine din lapte (proteine din zer si cazeinat de potasiu), uleiuri vegetale (floarea-soarelui, rapita), trigliceride cu lant mediu, minerale (fosfat de potasiu, fosfat de sodiu, carbonat de calciu, clorura de calciu, clorura de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodura de potasiu, selenat de sodiu, clorura de crom, molibdat de sodiu), fibre prebiotice (guma acacia, fructooligozaharide, inulina), emulgator (lecitine) (contine soia), aroma, bitartrat de colina, corector de aciditate (acid citric), ulei de peste, vitamine (ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacina (vitamina PP), pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K), biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalmina (vitamina B12), probiotice (culturi de Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei), taurina, L-carnitina.Nu contine gluten. Din punct de vedere clinic nu contine lactoza (<0,4 g/100g pudra). Certificare Halal

INSTRUCTIUNI DE PASTRARE: Depozitati produsul la loc uscat si răcoros. După deschiderea cutiei, inchideti bine capacul si pastrati recipientul la loc uscat si răcoros.
Consumati continutul in 4 saptâmâni de la deschidere. Produsul preparat trebuie tinut intr-un recipient inchis si consumat in 4 ore daca se pastreaza la temperatura camerei sau in 12 ore daca este păstrat la frigider. Pudra poate deveni compacta datorită transportului. Ambalat in atmosfera protectoare.

INSTRUCTIUNI DE PREPARARE

  1. Spalati-va bine pe maini. Alegeti din tabel volumul care urmeaza a fi preparat. 
  2. Masurati cantitatea de apa fiarta si racita (la temperatura camerei) si turnati intr-un recipient curat. 
  3. Masurati cantitatea de pudra dorita folosind masura din cutie sau cantariti in grame.
  4. Adaugati pudra in apa din recipient si amestecati pana la omogenizare. *Pentru a mentine activitatea probiotica, asigurati-va ca apa a fost racita sub 40 grade C inainte de a adauga pudra.
  5. Dupa utilizare, asezati masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.

Încearcă și:

Alfamino HMO
ALTHÉRA HMO®
peptamen-junior

Citește mai mult

 
Foto Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

Chiar este jucăria preferata a copilului meu cel mai bun prieten al său?

"Bebelușul meu nu merge la culcare decât dacă se joacă cu jucăria sa preferata. La grădiniță, când mergem la plimbare, la bunici își ia de fiecare dată jucăria cu el. Este oare asta o modalitate prin care se calmează și se simte în siguranță? Oare cât de mult timp o să simtă această nevoie?"

Esti pregatit sa ai un animal de companie?

Ești pregătit să ai un animal de companie?

Timp necesar pentru citire: 4 minute

Dorința de a avea un animal de companie apare încă din perioada copilăriei însă nu toți suntem conștienți de faptul că apariția unui prieten necuvântător în viețile noastre aduce o responsabilitate uriașă. 

Foto Greutatea ideală a copiilor

Greutatea ideală a copiilor

Încă din perioada sarcinii și în special după ce copilul s-a născut, creșterea în greutate a acestuia este un semn că bebelușul tău se dezvoltă în mod corespunzător. Acest proces este unul rapid, iar în numai un an de la naștere, copilul tău va lua în greutate în jur de 6kg!