Sort by

Nutren Optimum

nutren-optimum-logo-round.png

Nutren® Optimum

Dietă polimerică, completă și echilibrată nutrițional, conține 50% proteine din zer si 50% cazeină, proteine 4.4 g/100ml, fibre prebiotice, Lactobacillus Paracasei și lactoză <0.1 g/100ml. Cutie metalică cu capac de plastic cu închidere ermetică, conținând pudră 400 g ce se reconstituie cu apa ca soluție standard. Certificare Halal.

Nutren Optimum

Nutren Optimum

Încearcă și

nutren-junior
althera
Alfamino

Citește mai multe

Foto De ce este esențial să consumăm 5 fructe și legume pe zi

De ce este esențial să consumăm 5 fructe și legume pe zi

Sunt răcoritoare, au un gust minunat și se găsesc în magazine pe parcursul întregului an.  Ați ghicit? Fructele și legumele, căci despre ele este vorba, sunt pline de nutrienți și contribuie la o alimentație sănătoasă și echilibrată. De aceea, specialiștii recomandă consumul a 5 fructe și legume pe zi.

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Timp necesar pentru citire: 5 minute

Constipația este o tulburare gastrointestinală care nu reprezintă un pericol imediat pentru sănătate dar care poate reduce semnificativ calitatea vieții, mai ales în cazurile de constipație cronică. Consumul redus de fibre este unul dintre factorii asociați cu alimentația modernă, ducând la apariția constipației.

Foto Importanța apei în alimentația copiilor

Importanța apei în alimentația copiilor

Ce părinte nu-și privește topit de dragoste copilul care bea apă cu nesaț, sfârșind cu mustăți de apă și cu un zâmbet uriaș? Adevărul e că hidratarea joacă un rol decisiv în dezvoltarea armonioasă a prichindelului tău. Corpul lui îndeplinește multe funcții și face o sumedenie de activități, iar pentru a lucra la parametri normali, copilul tău are nevoie de apă.