Sort by

Nutren Optimum

Dietă polimerică, completă și echilibrată nutrițional, conține 50% proteine din zer si 50% cazeină, proteine 4.4 g/100ml, conține fibre prebiotice, Lactobacillus Paracasei, lactoză sub 0.1 g/100ml.

Cutie metalica cu capac de plastic cu închidere ermetică, coținând pudră 400 g ce se reconstituie cu apa ca soluție standard. Certificare Halal.

Nutren Optimum

Format: 400g

Produs dietetic polimerică, complet și echilibrat nutrițional, conține 50% proteine din zer si 50% cazeină, proteine 4.4 g/100ml, conține fibre prebiotice, Lactobacillus Paracasei, lactoză sub 0.1 g/100ml. Cutie metalică cu capac de plastic cu închidere ermetică, conținând pudră 400 g ce se reconstituie cu apă ca soluție standard. Certificare Halal.

Este indicat pentru

Copii și adulti cu malnutriție sau având risc de malnutriție, regim pre- și postoperator, arsuri, traumatisme, cancer, boli cardiace, afecțiuni neuropsihomotorii, disfagie, gastrostomă. Poate fi folosit ca unică sursă de nutriție sau în completarea alimentației, pentru pacienții cu vârsta de peste 4 ani.

Contraindicații

Nu se administrează parenteral. Nu se recomandă copiilor sub 4 ani.

Păstrare

Păstrați într-un loc răcoros și uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evitați temperaturile extreme de depozitare. După deschidere utilizați conținutul în maxim 4 săptămâni. A se păstra în ambalajul închis ermetic.

Listă Ingrediente

Maltodextrină, proteine din lapte, uleiuri vegetale(floarea soarelui, rapita), fibre (fructo-oligozaharide, inulina), sucroză, minerale (carbonat de calciu, clorură de magneziu, hidrodix de potasiu, fosfat de potasiu, hidroxid de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodură de potasiu, clorură de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), corector de aciditate (acid citric, acid fosforic), emulgator (lecitine) (contine soia), colina, vitamine [DL-alfa-tocoferol acetat (vitamina E), ascorbat de sodiu (vitamina C), niacină, acid pantotenic, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), mononitrat de tiamină (vitamina B1),  riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil,(Vitamina A), acid folic, colecalciferol (Vitamina D3), filochinonă (Vitamina K1), cianocobalamină (Vitamina B12),biotină], probiotice (Lactobacillus Paracasei), aromă, L-carnitină, taurină, îndulcitor (acesulfam-K).

Nu conține gluten. Certificare Halal.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică 1911 kJ/100g
Valoare energetică 456kcal/100g
Glucide 53.2g/100g
Glucide din care zaharuri 14g/100g
Glucide din care lactoză sub 0.5mg/100g
Fibre 5.6g/100g
Grăsimi 17.5g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați 1.8g/100g
Sodiu 210mg/100g
Potasiu 685mg/100g
Clor 320mg/100g
Calciu 491mg/100g
Vitamina A 390µg/100g
Vitamina D 8µg/100g
Vitamina C 48mg/100g
Acid folic 146µg/100g
Probiotic LParacesei cfu 1 miliard/100g
Osmolalitate 249mOsm/l per 100g

 

Încearcă și

nutren-junior
Athera
Alfamino

Citește mai mult

 
Foto De ce este esențial să consumăm 5 fructe și legume pe zi

De ce este esențial să consumăm 5 fructe și legume pe zi

Sunt răcoritoare, au un gust minunat și se găsesc în magazine pe parcursul întregului an.  Ați ghicit? Fructele și legumele, căci despre ele este vorba, sunt pline de nutrienți și contribuie la o alimentație sănătoasă și echilibrată. De aceea, specialiștii recomandă consumul a 5 fructe și legume pe zi.

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Timp necesar pentru citire: 5 minute

Constipația este o tulburare gastrointestinală care nu reprezintă un pericol imediat pentru sănătate dar care poate reduce semnificativ calitatea vieții, mai ales în cazurile de constipație cronică. Consumul redus de fibre este unul dintre factorii asociați cu alimentația modernă, ducând la apariția constipației.

Foto Importanța apei în alimentația copiilor

Importanța apei în alimentația copiilor

Ce părinte nu-și privește topit de dragoste copilul care bea apă cu nesaț, sfârșind cu mustăți de apă și cu un zâmbet uriaș? Adevărul e că hidratarea joacă un rol decisiv în dezvoltarea armonioasă a prichindelului tău. Corpul lui îndeplinește multe funcții și face o sumedenie de activități, iar pentru a lucra la parametri normali, copilul tău are nevoie de apă.