Sort by

PEPTAMEN JUNIOR

peptamen-junior-logo-round.png

PEPTAMEN Junior

Peptamen Junior este o dietă integrală pe bază de peptide, completă din punct de vedere nutrițional, cu MCT (trigliceride cu lanț mediu), sub forma de pudră, pentru copii cu vărstă mai mare de 1 an care necesită suport nutrițional.

PEPTAMEN Junior

PEPTAMEN Junior

Încearcă și

nutren optimum
modulen-ibd
optifibre

Citește mai multe

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Timp necesar pentru citire: 5 minute

Constipația este o tulburare gastrointestinală care nu reprezintă un pericol imediat pentru sănătate dar care poate reduce semnificativ calitatea vieții, mai ales în cazurile de constipație cronică. Consumul redus de fibre este unul dintre factorii asociați cu alimentația modernă, ducând la apariția constipației.

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie. 

Foto Care este alimentația corectă a școlarului?

Care este alimentația corectă a școlarului?

În această etapă începe o perioadă de maximă dezvoltare intelectuală și fizică a copilului tău. Este vârsta la care își împarte timpul între studiu și activități fizice.