Sort by
Sort by

PEPTAMEN Junior

 

 

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. PEPTAMEN® Junior este o dieta enterala pe baza de peptide, cu MCT (trigliceride cu lant mediu), sub forma de pudra, completa din punct de vedere nutritional, pentru copii cu varsta mai mare de 1 an care necesita suport nutritional.

Format 400g

PEPTAMEN Junior

PEPTAMEN Junior

PEPTAMEN® Junior este o formula enterala de peptide, echilibrata din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani cu disfunctii gastrointestinale. Nu conține gluten.

Producator / Importator: Nestlé Franța / Nestlé Romania SRL

Ingrediente: Maltodextrina, proteine din zer (din lapte) hidrolizate enzimatic, sucroza, trigliceride cu lanţ mediu, amidon, uleiuri vegetale (rapita, floarea-soarelui), minerale (carbonat de calciu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, clorura de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat cupric, iodură de potasiu, clorură de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), emulgator [lecitine (contine soia)], corector de aciditate (acid citric), aroma, bitartrat de colina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), nicotinamida, D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6),  mononitrat de tiamină (vitamina B1),  riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), acid folic, filochinonă (vitamina K), D-biotină, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], taurina, L-carnitina.

CONDITII DE PASTRARE

După deschiderea cutiei, inchideti bine capacul si pastrati recipientul la loc uscat si răcoros. Consumati continutul in maxim 4 saptamani de la deschidere. Dupa preparare, consumati in cel mult 6 ore daca este pastrat la temperatura camerei sau in 24 ore daca este depozitat la frigider intr-un recipient deschis.

Contraindicații:
Nu se administrează parenteral. Nu se recomandă copiilor sub 1 an.

Încearcă și

nutren-optimum
modulen-ibd
optifibre

Citește mai multe

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Timp necesar pentru citire: 5 minute

Constipația este o tulburare gastrointestinală care nu reprezintă un pericol imediat pentru sănătate dar care poate reduce semnificativ calitatea vieții, mai ales în cazurile de constipație cronică. Consumul redus de fibre este unul dintre factorii asociați cu alimentația modernă, ducând la apariția constipației.

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie. 

Foto Care este alimentația corectă a școlarului?

Care este alimentația corectă a școlarului?

În această etapă începe o perioadă de maximă dezvoltare intelectuală și fizică a copilului tău. Este vârsta la care își împarte timpul între studiu și activități fizice.