Sort by

PEPTAMEN Junior

 

 

Dietă enterală pe bază de peptide, completă din punct de vedere nutrițional, cu MCT (trigliceride cu lanț mediu), sub formă de pudră, pentru copii cu vârsta mai mare de 1 an care necesită suport nutrițional.

PEPTAMEN Junior

Formulă dietetică integrală, pe bază de peptide, completă din punct de vedere nutrițional, cu MCT (trigliceride cu lanț mediu), sub formă de pudră, pentru copii cu vârstă mai mare de 1 an care necesită suport nutrițional.

Este indicat pentru: 

Copii cu disfuncții gastrointestinale, hepatopatii, reflux gastro-esofagian, postoperator precoce în terapie intensivă,  malabsorbtțe, fibroză chistică, sindrom de intestin scurt, enteriăa radică. Se poate administra pe sonda sau pe cale orală. Poate fi folosit ca unică sursă de nutriție.

Contraindicații: 

Nu se administrează parenteral. Nu se recomandă copiilor sub 1 an.

Păstrare:

Păstrati într-un loc răcoros și uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evitați temperaturile extreme de depozitare. După deschidere utilizați conținutul în maxim 4 săptămâni. După preparare, consumați îin cel mult 6 ore dacă este păstrat la temperatura camerei sau în 24 ore dacă este depozitat la frigider într-un recipient inchis.

Listă Ingrediente

Maltodextrină, proteine din zer(din lapte) hidrolizate enzimatic, sucroză, trigliceride cu lanţ mediu, amidon, uleiuri vegetale (rapiță, floarea-soarelui), minerale (carbonat de calciu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, citrat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodură de potasiu, clorură de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), emulgator (lecitine) (contine soia), aroma de vanilie, corector de aciditate (acid citric), bitartrat de colină, vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), nicotinamida, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6),acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid folic, filochinonă (vitamina K1), biotină, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamină (vitamina B12)], taurină, L-carnitină.

Nu contine gluten.

TABEL VALORI NUTRITIONALE

Valoare energetică: 1948 kJ/100g
Valoare energetică: 464 kcal/100g
Proteine 13.7g/100g
Glucide 62.8g/100g
Glucide din care zaharuri 15g/100g
Lactoză 0.2g/100g
Grăsimi 17.5g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați 10.4g/100g
Trigliceride cu lanț mediu 8.9g/100g
Sodiu 310mg/100g
Potasiu 610mg/100g
Calciu 410mg/100g
Vitamina A 340 µg RE/100g
Vitamina D 4.5 µg/100g
Vitamina C 39 µg/100g
Acid folic 125 µg/100g
Acid linoleic (LA) 2062 mg/100g
Acid α-linolenic (ALA) 250 mg/100g

 

Încearcă și

nutren-optimum
modulen-ibd
optifibre

Citește mai multe

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Rolul fibrelor vegetale în prevenirea și combaterea constipației

Timp necesar pentru citire: 5 minute

Constipația este o tulburare gastrointestinală care nu reprezintă un pericol imediat pentru sănătate dar care poate reduce semnificativ calitatea vieții, mai ales în cazurile de constipație cronică. Consumul redus de fibre este unul dintre factorii asociați cu alimentația modernă, ducând la apariția constipației.

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie. 

Foto Care este alimentația corectă a școlarului?

Care este alimentația corectă a școlarului?

În această etapă începe o perioadă de maximă dezvoltare intelectuală și fizică a copilului tău. Este vârsta la care își împarte timpul între studiu și activități fizice.