Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formule de lapte pentru nou-nascuti si sugari

Formule de lapte pentru nou-nascuti si sugari
Nestlé PreNAN si Nestlé NAN

PreNAN este o formula de lapte pentru regimul dietetic al sugarilor cu greutate mica la nastere.

NAN HA este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN A.R. este un aliment special pentru regimul dietetic al sugarilor cu regurgitatii.

NAN Sensitive este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, complet nutritional si potrivit ca unica sursa de hrana, destinat pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme gastrointestinale minore.

NAN Fara Lactoza este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al sugarilor cu simptome de intoleranta la lactoza si dupa diaree.

NAN OPTIPRO 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN COMFORTIS 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN OPTIPRO 2 este un lapte de continuare pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la 6 luni atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN Comfortis 2 este un lapte de continuare pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la 6 luni, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.nestlebaby.ro.