Sort by
Sort by

RESOURCE 2.0

resource-2-logo-round.png

RESOURCE 2.0

Dieta polimerica echilibrata si completa din punct de vedere nutritional, hipercalorica si hiperproteica; contine proteine 9g/100ml, lipide 8.7g/100ml, Omega-3 si Omega-6, lactoza in cantitate redusa (<0.5g/100 ml), aport energetic 200 kcal/100ml si aroma de vanilie. Recipient sticla de plastic 200 ml, solutie gata preparata, sterilizata UHT.

RESOURCE®  înțelege nevoile pacienților și știe că un status nutrițional bun este esențial pentru sănătatea generală. Ajutând pacienții să-și recapete puterea fizică, RESOURCE® le animă și spiritul, oferindu-le posibilitatea să treacă peste provocări mai bine și să aibă parte de cea mai bună calitate a vieții.

RESOURCE 2.0

RESOURCE 2.0

Încearcă și

optifibre
peptamen-junior
infasource

Citește mai multe

Foto Ierburile aromatice și tipurile de mâncare la care se potrivesc

Ierburile aromatice și tipurile de mâncare la care se potrivesc

Pentru un plus de gust și aromă, ierburile aromatice vin în completarea oricărui fel de mâncare, pornind de la salată, până la dressing-uri. Pe lângă faptul că pot fi folosite în diverse combinații, ierburile aromatice sunt benefice pentru organism, având un rol important atât în procesul de purificare și curățare a sângelui cât și în stimularea digestiei.

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Proteinele animale versus proteinele vegetale

Proteinele animale versus proteinele vegetale

Timp necesar pentru citire: 7 minute

Proteinele animale sunt din ce în ce mai expuse criticilor din partea adepților stilurilor de alimentație vegane sau vegetariene. În ceea ce privește calitatea biologică, chiar dacă moda înclină spre proteinele vegetale, știința înclină spre proteinele animale.