Sort by
Sort by

NESTLE RESOURCE 2.0

.

Dietă polimerică echilibrată și completă din punct de vedere nutrițional, hipercalorică și hiperproteică; proteine 9g/100ml, lipide 8.7g/100ml, conține Omega-3 și Omega-6, lactoză în cantitate redusă (sub 0.5g/100 ml), aport energetic 200 kcal/100ml, aromă de vanilie. 

Recipient sticlă de plastic 200 ml, soluție gata preparată, sterilizata UHT

RESOURCE 2.0

Produs dietetic polimeric, echilibrat și complet din punct de vedere nutrițional, hipercalorică și hiperproteică; proteine 9g/100ml, lipide 8.7g/100ml, conține Omega-3 și Omega-6, lactoză în cantitate redusă (sub 0.5g/100 ml), aport energetic 200 kcal/100ml, aromă de vanilie.  Recipient sticlă de plastic 200 ml, soluție gata preparată, sterilizată UHT.

Este indicat pentru 

Pacienților malnutriți sau având risc de malnutriție, pentru persoanele cu necesar caloric crescut datorită unor boli consumptive, cancer, malnutriție protein-calorică, disfagie, anorexie, apetit redus, boli cu restricție de fluide (insuficiență cardiacă), având funcție gastro-intestinală normală. Poate fi folosit ca unică sursă de nutriție sau pentru completarea dietei, pentru pacienții cu vârsta de peste 3 ani.

Contraindicații

Nu se administrează parenteral. Nu se recomandă copiilor sub 3 ani.

Păstrare

Păstrează într-un loc răcoros și uscat (4-25°C), ferit de razele soarelui. Evită temperaturile extreme de depozitare. După deschidere utilizați conținutul în maxim 24 ore dacă este depozitat la frigider.

Listă Ingrediente

Apă, sirop de glucoză, proteine din lapte, ulei vegetal de rapiță, sucroză, minerale (citrat de potasiu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, fosfat de potasiu, citrat de magneziu, oxid de magneziu, citrat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, florură de sodiu, clorură de crom, iodură de potasiu, molibdat de sodiu, selenit de sodiu), emulgatori (esteri ai acidului acetic cu mono si digliceride ale acizilor grași, mono- și digligeride ale acizilor grași), stabilizatori (gumă Gellan), aromă, vitamine (ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), niacină, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), mononitrat de tiamină (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), ribolflavină (vitamina B2), colecalciferol (vitamina D3), filochinonă (vitamina K1), acid folic, biotină.

Nu conține gluten.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică 840kJ/100g
Valoare energetică 200kcal/100g
Proteine 9g/100g
Glucide 21.4g/100g
Glucide din care zaharuri 4.6g/100g
Glucide din care lactoză sub 0.5g/100g
Grăsimi 8.7g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați 0.7g/100g
Fibre 0g/100g
Sodiu 0.1/4.3 g/mmol per 100g
Potasiu 210/3.1 mg/mmol per 100g
Calciu 175/4.4 mb/mmol per 100g
Vitamina A 165µg RE/100g
Vitamina D 2µg/100g
Vitamina C 17mg/100g
Acid folic 40µg/100g
Acid pantotenic 0.88mg/100g
Osmolaritate 520mOsm/l per 100g

 

Încearcă și

optifibre
peptamen-junior
infasource

Citește mai mult

 
Foto Ierburile aromatice și tipurile de mâncare la care se potrivesc

Ierburile aromatice și tipurile de mâncare la care se potrivesc

Pentru un plus de gust și aromă, ierburile aromatice vin în completarea oricărui fel de mâncare, pornind de la salată, până la dressing-uri. Pe lângă faptul că pot fi folosite în diverse combinații, ierburile aromatice sunt benefice pentru organism, având un rol important atât în procesul de purificare și curățare a sângelui cât și în stimularea digestiei.

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Proteinele animale versus proteinele vegetale

Proteinele animale versus proteinele vegetale

Timp necesar pentru citire: 7 minute

Proteinele animale sunt din ce în ce mai expuse criticilor din partea adepților stilurilor de alimentație vegane sau vegetariene. În ceea ce privește calitatea biologică, chiar dacă moda înclină spre proteinele vegetale, știința înclină spre proteinele animale.