Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Smarties bomboane de ciocolată cu lapte 38g

Încearcă delicioasele bomboane de ciocolată Smarties: culori de origine naturală, ciocolată atent selecționată, cantiățti ușor porționabile, design jucaus și varietate de culori.

Smarties bomboane de ciocolată cu lapte 38g

Bomboane de ciocolată cu lapte (65%) învelite în glazură de zahăr, 38g.

Listă Ingrediente

Zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, masă de cacao, grăsime din lapte, făină de grâu, zer praf (din lapte), amidon, emulgator (lecitină de floarea soarelui), concentrat vegetal (șofran, ridiche, morcov negru, lămâie, hibiscus), concentrat de spirulină, agenți de glazurare (ceară Carnauba, ceară albă de albine), aromă naturală de vanilie. Ciocolata cu lapte conține substanță uscată de cacao: 28% minimum.

Pentru copii recomandăm ajustarea porțiilor în funcție de vârstă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Număr porții: 2
Valoarea energetică: 478kcal
Grăsimi: 19,6g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 11,3g
Glucide: 69,5g
Glucide din care zaharuri: 64g
Fibre: 1g
Proteine: 5.3g
Sare: 0.14g

Ai parte de un desert delicios!

Citește mai mult

9 gustări delicioase de luat în vacanță

Vacanța de vară, concedii, timp de evadare și relaxare. Dacă te decizi să faci o călătorie mai lungă, mai ales dacă ai lângă tine și câțiva prichindei, vei avea nevoie de gustări pentru drum.

Cum organizezi o petrecere pentru copii?

O petrecere este clar un motiv de bucurie, mai ales atunci când vrei să îi organizezi una piticului tău. Cu toate astea, o petrecere este și un motiv de stres pentru cei mari: ce meniu vom avea, ce tematică vom alege sau cât va dura petrecerea?

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice