Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Smarties mini bomboane de ciocolata cu lapte 158g

Încearcă delicioasele bomboane de ciocolată Smarties: culori de origine naturală, ciocolată atent selecționată, cantiățti ușor porționabile, design jucaus și varietate de culori.
Smarties mini

Smarties mini bomboane de ciocolata cu lapte 158g

Bomboane de ciocolata cu lapte (65%) invelite in glazura de zahar, 158g. 11 portii ambalate individual in cutiute cu un design care stimuleaza creativitatea si invita la joaca!

Listă Ingrediente

Zahar, unt de cacao,lapte praf degresat, masa de cacao, faina de grau, zer praf din lapte, grasime din lapte, amidon, emulgator (lecitine), concentrat vegetal (şofran, ridiche, morcov negru, lamaie, hibiscus), concentrat de spirulina,agenti de glazurare (ceara Carnauba, ceara de albine),aroma naturala de vanilie. Ciocolata cu lapte contine substanta uscata de cacao: 28% minimum.

Pentru copii recomandăm ajustarea porțiilor în funcție de vârstă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE/100g

Număr porții: 11
Valoarea energetică: 478kcal
Grăsimi: 19,6g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 11,3g
Glucide: 69,6g
Glucide din care zaharuri: 64g
Fibre: 1g
Proteine: 5.3g
Sare: 0.14g

Ai parte de un desert delicios!

Citește mai mult

9 gustări delicioase de luat în vacanță

Vacanța de vară, concedii, timp de evadare și relaxare. Dacă te decizi să faci o călătorie mai lungă, mai ales dacă ai lângă tine și câțiva prichindei, vei avea nevoie de gustări pentru drum.

Cum organizezi o petrecere pentru copii?

O petrecere este clar un motiv de bucurie, mai ales atunci când vrei să îi organizezi una piticului tău. Cu toate astea, o petrecere este și un motiv de stres pentru cei mari: ce meniu vom avea, ce tematică vom alege sau cât va dura petrecerea?

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice