Procesul de selectie

Dupa ce primim CV-ul tau, iti vom evalua experienta si competentele din perspectiva potrivirii cu pozitia de care esti interesat. Daca profilul tau corespunde cu cerintele jobului, vei fi contactat de unul dintre colegii nostri din echipa de recrutare.

Urmatoarea etapa va consta intr-una sau mai multe interactiuni cu echipa de resurse umane: interviu telefonic, online si/sau la sediul nostru, testari generice (engleza, excel) si/sau specifice jobului (studii de caz). Pentru unele pozitii entry level si pentru pozitiile de traineeship, in prima etapa vei fi redirectionat catre o platforma de interviu video, unde te vei inregistra raspunzand in timp real la o serie de intrebari. 

Daca treci cu succes de primele interviuri si testari, vei fi invitat la interviul cu managerul pozitiei pentru care candidezi. In functie de pozitie, ultima etapa a procesului de recrutare poate consta intr-un interviu cu directorul departamentului sau cu viitoarea ta echipa. 

Pe tot parcursul procesului de recrutare vom acorda o atentie deosebita potrivirii dintre atitudinile si valorile tale si cultura companiei noastre si vom explora realizarile si motivatiile tale folosind tehnici de intervievare bazate pe competente, care se vor axa pe exemple reale din viata ta profesionala. Experienta relevanta este importanta, insa nu este singurul factor luat in considerare in luarea deciziei finale.