Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cultura performanței

 

Cultura performanței în Nestlé reprezintă în primul rând conștientizarea și asumarea rolului pe care fiecare dintre noi îl avem în îndeplinirea obiectivelor companiei. În plus, acest lucru este completat de recunoașterea reală a meritelor printr-un pachet de măsuri ce includ compensația și beneficiile pentru angajați, dar și oportunitățile de dezvoltare profesională și personală.

Un factor important în Cultura performanței la Nestlé este alinierea responsabilităților individuale cu un set de priorități clare și ambițioase la nivel de companie, astfel încât fiecare angajat să fie conștient de impactul pe care munca sa îl are în rezultatele companiei.

Performanța ta este factorul care determină oportunitățile de care vei avea parte în comunitatea Nestlé. Pe lângă disponibilitatea de a accepta responsabilități noi și provocatoare, este nevoie să demonstrezi că poți duce la îndeplinire sarcinile pe care ți le-ai asumat, acționând în conformitate cu valorile și comportamentele apreciate și încurajate în compania noastră: respect, integritate, responsabilitate, spirit de echipă, deschidere etc.

Evaluarea performanței individuale se face în mod constant, iar feedback-ul este instrumentul principal de calibrare a așteptărilor atât în privința obiectivelor, cât și în privința modului de îndeplinire a acestora. Viața la Nestlé este mai mult decât îndeplinirea obiectivelor, înseamnă să aduci valoare muncii tale, ție însuți și celor din jur!

 


Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii pentru anumite poziții reprezintă modul în care stabilim dezvoltarea carierei și ocuparea pozițiilor de nivel mediu și înalt. Investim o bună parte din timp în acest proces, și nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Aceste planuri acoperă toate pozițiile-cheie din Nestlé, incluzând toți potențialii succesori pentru rolurile respective. În orice moment, știm exact cum se descurcă aceștia succesori și cât de pregătiți sunt pentru noul rol din cariera lor.

Un lucru important este faptul că planurile noastre de succesiune sunt create luând în considerare o viziune integrală dezvoltării angajaților. Luăm în considerare istoricul carierei, evaluarea Performanței, măsurarea unanimă a potențialului și alte date relevante pentru dezvoltarea acestora.

 

Dezvăluirea potențialului tău

Din experiență, știm că pentru a concepe planuri de dezvoltare de calitate, este foarte important să aplicăm modelul 70/20/10. Acest model redă impactul pe care activități diferite îl au în dezvoltarea ta: experiența directă are cel mai ridicat impact asupra dezvoltării profesionale și personale (70%); abordarea bazată pe relații, precum feedbackul și coachingul reprezintă 20% din impact; iar trainingul, atât cel formal, cât și cel de autoformare, asigură o bază minimă a cunoștințelor (10%).

Astfel, ținând cont de toate acestea, aplicăm o varietate de abordări de învățare pentru a te aduce la potențialul tău maxim.