Sort by
Sort by

Laurențiu Dimitriu, Director de Vânzări

 

Când îți place atât de mult, încât îți faci jobul ca și cum ar fi un hobby, lucrurile vin de la sine.

Pentru că eu sunt un tip foarte sociabil, am ajuns să fac un job social, adică să lucrez în vânzări. Nu mi-a fost clar chiar de la început că asta va fi vocația mea, de fapt, inițial am crezut că o să mă fac inginer. Dar lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. De când eram student am fost - și am rămas și acum - un spirit antreprenorial. În orice job, nu mă voi limita la ceea ce mi s-a dat să fac, ci voi căuta să dezvolt lucrurile, să privesc în viitor. Faptul că am o viziune, o strategie, cred că m-a adus în punctul în care sunt acum.

Conduc o echipă de care sunt foarte mândru, o echipă mare – toată forța de vânzări a Nestlé România. Suntem o echipă de succes, iar asta vine din faptul că la noi oamenii se completează reciproc. Noi învățăm unii de la alții. Eu încerc să-i inspir prin strategie și prin încrederea pe care o insuflu. Sunt un manager foarte ușor de abordat, deschis și luăm toate deciziile împreună, inclusiv pe cele mai dificile.

Mi-am găsit domeniul și locul unde fac totul cu pasiune și cu plăcere și consider că asta este cel mai important lucru în viață. E adevarat că în permanență trebuie să construiești, nu te poți opri, dar când îți place atât de mult, încât îți faci jobul ca și cum ar fi un hobby, lucrurile vin de la sine.