Liderii noștri

nicolas brondel

Nicolas Brondel - Director Financiar

Într-o companie, directorul financiar este un copilot care sprijină întregul business și care trebuie să se asigure că legile și regulile interne sunt respectate în toate activitățile.

Află mai multe

Leszek Wacirz Fotografie

Leszek Wacirz - Manager General Nestlé România

Această companie te face să simți că poți influența cu adevărat ceea ce se petrece în jurul tău. Nu poți rămâne pasiv atunci când lucrezi la Nestlé, ești mereu inspirat să faci ceva care să schimbe lumea.

 

Află mai multe

Rodica Tenu - Manager Regulatory & Scientific Affairs

Multă lume poate nu știe ce înseamnă Regulatory Affairs într-o companie. Ei bine, înseamnă, în primul rând, cunoașterea produselor. Este vorba de acea cunoaștere intimă, adică ce conțin aceste produse, cum sunt făcute ele, pentru a putea apoi să orientăm comunicarea comercială astfel încât ea să fie corectă și să respecte toate normele legale.

Află mai multe

Sonia Năstase - Business Executive Officer Nespresso România

Începând din 1986, când a fost creat, brandul Nespresso a revoluționat modul în care milioane de oameni se bucură de cafea și a devenit un punct de referință pentru cafeaua de lux din întreaga lume.
Sonia Năstase conduce din noiembrie 2014 divizia Nespresso din Nestlé Romania.

Află mai multe

Hervé de Froment - General Manager 2013-2017

Îmi ador jobul! De-a lungul unei cariere care este mai aproape de sfârșit decât început, aș spune că acest lucru nu s-a schimbat niciodată. M-am simțit întotdeauna bine lucrând, deși am trecut prin multe schimbări de cariera (de la companie la segment sau poziție) pentru a-mi menține motivația.

Află mai multe

Laurentiu

Laurențiu Dimitriu - Director Vânzări

Când îți place atât de mult, încât îți faci jobul ca și cum ar fi un hobby, lucrurile vin de la sine. 

Află mai multe