Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mediul de lucru

 

Aderând la principiile noastre de respect, onestitate, loialitate, responsabilitate și integritate , vei avea posibilitatea să evoluezi și să avansezi în carieră. La Nestlé, credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor noștri și ne dorim ca aceștia să își atingă potențialul maxim. În plus, facem tot posibilul pentru a crea și a le oferi angajaților noștri un mediu care să încurajeze și să întărească simțul valorilor, în spiritul misiunii și obiectivelor Nestlé.

 

Echilibrul dintre viața profesională și cea personală

La Nestlé, punem în prim plan angajații și condițiile acestora de muncă. Prioritatea noastră este să oferim un mediu sigur și sănătos angajaților noștri, iar unul dintre obiectivele Nestlé este eliminarea accidentelor de muncă. În plus, birourile noastre au fost recent modernizate, fiind echipate cu scaune ergonomice de calitate superioară, sisteme de iluminat cu becuri ce reproduc lumina naturală, precum și o cameră de relaxare dotată cu un scaun de masaj.

De asemenea, Nestlé România susține un program de lucru flexibil și pune accentul pe responsabilitatea și autonomia personală. Angajații își pot adapta orarul de lucru la nevoile personale, atunci când este necesar. În plus, am adoptat și inițiativa “Work from home” în care, în anumite zile, angajații pot lucra de acasă.  

Dezvoltarea carierei

La Nestlé credem în cultivarea și dezvoltarea talentului angajaților noștri și înțelegem importanța perfecționării continue a angajaților, de aceea organizăm în mod constant programe de training (e-Learning, in-house sau cu consultanți externi) atât în țară, cât și în alte centre de training Nestlé. Acest lucru se datorează și faptului că susținem selecția internă în conformitate cu nevoile afacerii. Planurile noastre de succesiune asigură continuitatea afacerii și dezvoltarea planificată a persoanelor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Beneficii

Receptivitate

Avem convingerea că puterea companiei stă în oamenii noștri, iar succesul acesteia este asigurat de cooperarea activă și comunicarea deschisă, de aceea organizăm lunar “All Hands Meeting” - o întâlnire ce implică toți angajații companiei, în care se prezintă ultimele realizări, noii angajați, precum și eventuale actualizări în cadrul obiectivelor companiei. În plus, este esențial pentru Nestlé să înțeleagă ce simt angajații cu privire la cultura, strategia sau angajamentul companiei. Ne dorim o cultură organizațională bazată pe respect, încredere și reciprocitate, de aceea ușa fiecărui manager va fi în permanență deschisă atât pentru întrebări, cât și pentru sugestii.


Diversitatea culturală

Diversitatea culturală a angajaților reprezintă baza performanței noastre. Unul dintre cele mai importante aspecte din cadrul Nestlé este respectul pentru alte perspective, diverse moduri de gândire și diferite culturi. Apreciem perspectivele unice și considerăm că avem o responsabilitate socială de a promova diversitatea, ceea ce contribuie la succesul nostru și ne oferă mai multe avantaje față de competiție. De aceea, Nestlé se angajează să continue susținerea diversității în toate formele acesteia în societatea românească semnând Carta Diversității.

Suntem bucuroși și ne onorează să fim printre semnatarii Cartei Diversității din România. Inovația și dezvoltarea de noi produse sunt esențiale pentru succesul Nestlé, iar pentru a face aceste lucruri avem nevoie de gândire diferită. Adoptând diversitatea de persoane și culturi în cadrul companiei, vom putea, la rândul nostru, să contribuim la bunăstarea societății” - Jackie Avery, HR Director Nestlé România.


Onboarding

Pentru a facilita acomodarea noilor angajați în cadrul companiei, Nestlé a implementat Buddy System. Acest sistem încurajează învățarea informală, permițând noilor angajați să se acomodeze în cadrul companiei prin interacțiune și observare socială, familiarizându-se mult mai ușor cu rolul său și noul loc de muncă, fiind susținut de buddy-ul lui (un coleg desemnat de către line manager) care îi va prezenta biroul, noua echipă, organizația și cultura acesteia. Buddy-ul va acționa ca un mentor, oferind răspunsuri la cele mai simple întrebări, spre exemplu “cum folosesc imprimanta” sau “unde pot găsi căni pentru cafea”, dar prezentând și procesele, procedurile, sistemele și cultura Nestlé.

Te-am făcut curios? Poți să ne vizitezi alături de Antonia în următorul clip!