Sort by

Povești de succes

 
Alina
In 2006, dupa aproape 4 ani intr-o agentie de market research, m-am decis ca este timpul sa fac un pas inainte si sa trec de partea cealalta a baricadei, la "client". Am intrat in Nestle ca parte a echipei de market research care pe atunci se extindea de la un membru la doi, dovada a faptului ca nevoile organizatiei cresteau.  
 
La inceputul lui 2008, experienta mea de research a fost considerata un atu si mi s-a propus sa intru in echipa de marketing al brandului Maggi. Am avut senzatia ca o iau de la zero. A trebuit sa invat o gramada de lucruri. Din fericire am beneficiat de training, coaching si sprijin moral inca de la inceput si asta m-a ajutat sa cresc profesional: am fost junior brand manager, apoi brand manager, iar acum conduc echipa Maggi din pozitia de senior brand manager. 
 
Nestle este organizatia care mi-a oferit sansa sa ma dezvolt si sa evoluez atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

 

Roxana
Cand eram mica, Nestlé insemna pentru mine Nesquik, cand am mai crescut Nestlé s-a transformat in cereale. Acum 9 luni Nestlé m-a primit in cuibul sau.
Am venit cu oarecare temeri la interviu, insa cu entuziasmul caracteristic si increderea ca aici voi avea oportunitatea de a pune in practica ceea ce am invatat si voi putea dezvolta ceea ce voi acumula in materie de ide si cunostinte, m-au determinat sa demonstrez ca pot face parte din echipa, am facut-o cu zambetul pe buze si am reusit, m-am integrat foarte bine in echipa Consumer Service &cRM, actual NHW & cRM.
Ma bucura faptul ca vin cu acelasi tonus  la serviciu, imi realizez task-urile cu daruire si raspund provocarilor de zi cu zi.  Mai mult decat atat, facand parte din echipa Marketing, o echipa primitoare si performanta  am ocazia sa interactionez cu persoane inovative si orientate catre rezultate, care-mi ofera cate putin din experienta lor.

 

Andreea
Fac parte din famila Nestlé Romania de mai mult de 8 ani. Am inceput in anul 2001 in departamentul Vanzari, ca si Merchandiser, dupa care au urmat diferite responsabilitati si roluri in cadrul departamentelor de Trade Marketing - CCSD si Vanzari. 
 
In toti acesti ani petrecuti in Nestle am avut sansa de a avea langa mine colegii  minunati, si sefi care mi-au fost adevarati mentori. De asemenea, sunt mandra de premiul pe care l-am primit in anul 2005 pentru cel mai bun Key Account Manager din Nestlé, 
Am incercat si cred ca am reusit de cele mai multe ori sa incerc sa gasesc un echilibru intre viata personala si profesionala. 
De asemeni, Nestlé m-a ajutat sa ma dezvolt profesional, oferindu-mi posibilitatea sa particip la diverse programe de dezvoltare.  In paralel, am continuat aceasta pregatire si prin eforturi proprii urmand in prezent  cursurile unui  program Executive MBA, in cadrul ASEBUSS. 
Pe langa Nestlé, cei care au fost mereu langa mine si m-au sustinut intotdeauna, au fost si sunt in continuare baietelul si sotul si meu, carora incerc sa le dedic cea mai mare parte a timpului meu liber.

 

Anca
In  anul 1995 am intrat in randurile Joe IBC pe o pozitie ce as putea sa o asimilez cu un Controller, desi la vremea respectiva, conceptul nu era inca folosit in companie. Printre responsabilitatile mele se regaseau intocmirea de diferite rapoarte si analize, precum si suport pe partea de  control de gestiune. 
In 2000, Cand Nestlé a achizitionat Joe IBC, ocupam pozitia de Factory Controller. A urmat o perioada cu multe provocari, implementari de sisteme noi, cursuri, deplasari prin marea lume Nestlé, acumuland bagajul de cunostiinte necesar noilor mele responsabilitati. Se numea tot Controlling, dar era mult mai complex decat ceea ce practicasem eu inainte. 
 
Patru ani mai tarziu, mi s-a oferit posibilitatea sa ma  transfer in Bucuresti, pe pozitia de Corporate Controller, cu responsabilitatile specifice. Pentru a pregati implementarea Globe-SAP in Romania, am participat cu inca 4 colegi ca trainee la implementarea SAP din zona Nordic (Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda), petrecand in Copenhaga aproape 5 luni, pe durata fazei "Business Blueprint". La reintoarcerea in tara, in 2007,  am preluat rolul de Finance Stream Leader, coordonand echipa de implementare SAP pe parte de Controlling, Costing si Accounting.
Dupa implementarea proiectului mi s-a oferit posibilitatea sa cumulez pozitiile de Control Framework si Internal Audit.  In primavara anului 2008 am facut parte dintr-o echipa de audit centrala, auditand fabrici si centre de distributie in Canada, SUA si Mexic.
Dupa aceasta experienta, m-am intors in tara si am continuat activitatile specifice de Control Framework si de audit. Pentru audit, s-a optat pentru o abordare regionala, astfel incat fac echipa cu colegii din grupul de audit din Nestlé Grecia, cu care acoperim Romania, Grecia, Bulgaria si Serbia.
           
Daca ar fi sa judec doar dupa cartea de munca, ar fi 14 petrecuti intr-o companie, ceea ce poate parea mult intr-o lume aflata intr-o permanenta schimbare. Dar, dinamismul companiei, diversitatea pozitiilor si responsabilitatilor pe care le-am avut au fost o continua provocare facand numararea anilor irelevanta.