Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promisiunile Nestlé

 

În fiecare zi depunem toate eforturile pentru a oferi indivizilor și familiilor o viață mai sănătoasă și mai fericită, contribuind la dezvoltarea și prosperitatea comunităților, susținând diversitatea și ocuparea corespunzătoare a forței de muncă, precum și respectând resursele naturale pe care le lăsăm generațiilor viitoare.


1. Îmbunătățim continuu produsele pentru a oferi opțiuni alimentare gustoase și sănătoase

Oferim produse adecvate nutrițional pentru copiii de vârstă mică*; Îmbunătățim continuu produsele noastre pentru a asigura un gust bun cu ingrediente ușor de recunoscut; Îmbunătățim rețetele produselor noastre pentru a asigura un profil nutrițional adecvat; Adăugăm vitamine și minerale în produsele noastre pentru a contribui la o alimentație echilibrată, care asigură necesarul zilnic de micronutrienți.

 

2. Susținem un stil de viață sănătos prin programe specifice și comunicare transparentă

Promovăm alăptarea; Promovăm un stil de viață sănătos pentru copii, prin susținerea și dezvoltarea unor programe specifice; Comunicăm transparent, pentru a sprijini cele mai bune alegeri ale consumatorilor; Comunicăm responsabil către copii.

 

3. Îmbunătățim permanent viața animalelor de companie și a celor care le iubesc

Printr-un portofoliu complet și variat, de înaltă calitate; Prin programe și servicii create pentru a aduce valoare în viața animalelor și a celor care le iubesc.

 

4. Promovăm dezvoltarea tinerilor și susținem diversitatea

Contribuim la scăderea ratei șomajului, prin inițiativa Nestlé Needs YOUth; Alături de partenerii noștri de business, am lansat în Europa programul “Alliance for Youth”; Oferim programe de traineeship în toate departamentele companiei; Organizăm la sediul nostru laboratoare de orientare și workshop-uri pentru studenți.

 

5. Respectăm mediul înconjurător și susținem programe de agricultură sustenabilă

Oferim sprijin și ne implicăm activ, cu ajutorul angajaților, în activități de protecție a mediului înconjurător; Conducem operațiuni sustenabile la toate nivelurile, toate elementele cu impact asupra mediului fiind atent monitorizate și raportate; Contribuim la susținerea viitorului cafelei prin programe de sustenabilitate.

 

Acestea sunt promisiunile noastre. 5 promisiuni ținute zi de zi pentru a continua misiunea Nestlé, atât la nivel local, cât și global. Pentru a citi mai multe detalii și pentru a descoperi modalitățile în care respectăm aceste promisiuni, te rugăm să apeși aici.

 

* Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă alăptarea exclusivă în primele 6 luni de viață și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea cât mai mult timp posibil. Cereți sfatul personalului medical cu privire la momentul introducerii alimentelor de diversificare.