Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valorile Nestlé

Respectul are o semnificație puternică și specială în Nestlé. Acesta influențează profund modul în care lucrăm și ne comportăm la locul de muncă. Valorile noastre pot fi identificate în comportamentele, acțiunile și deciziile noastre.” - Mark Schneider, CEO, Nestlé

 

Respectul pentru NOI înșine

 

Respectul începe cu fiecare dintre noi, cu respectul și onestitatea față de noi înșine și se continuă printr-un comportament integru, corect și autentic.

 

 

Respectul pentru CEILALȚI

Respectul față de oamenii din jurul nostru, care creează o atmosferă de încredere reciprocă. Ne respectăm promisiunile și ne mândrim cu acest lucru!

 

 


 Respect pentru diversitate

Respectul față de alte mentalități, culturi și dimensiuni ale societății, ne face să fim deschiși în interacțiunile noastre din interiorul și din afara companiei.

 

 

 Respect pentru VIITOR

Respectul pentru viitorul lumii și generațiile care ne urmează ne obligă să acționăm cu responsabilitate și curaj, chiar și atunci când este dificil.

  

 

 


Valorile transpuse în cultura Nestlé

Livrăm cu pasiune

Lucrăm neîncetat pentru a înțelege nevoile oamenilor din întreaga lume, iar, mai apoi, pentru a satisface acele nevoi cu entuziasm și pasiune. Succesul nu doar în câștigarea minților, ci și a inimilor, necesită un standard înalt de calitate regăsit în tot ceea ce realizăm, precum și un spirit constant de excelență și responsabilitate. 

 

Construim pe termen lung

La Nestlé, considerăm că adevăratul succes este definit în timp. Încrederea în compania noastră, precum și în produsele, serviciile și brand-urile care o reprezintă, trebuie clădită permanent, cărămidă cu cărămidă, pas cu pas. De aceea, toate deciziile sunt luate ținând cont de o viziune pe termen lung, îndeplinind în același timp angajamentele noastre actuale. 

 

Suntem încurajați să inovăm

Schimbările rapide ale mediului de lucru și diversitatea echipelor din cadrul Nestlé reprezintă surse nesfârșite de provocări, inspirație și noi oportunități. Ascultăm și ne dezvoltăm prin receptivitate și curiozitate, iar, ulterior, folosim gândirea creativă, colaborarea deschisă, cele mai recente studii și tehnologii, pentru a transforma viziunile noastre în acțiuni.

 

Suntem într-un continuu proces de perfecționare

Acceptăm întotdeauna provocări noi, indiferent de etapa carierei în care ne aflăm, fiind ghidați de convingerea că mereu putem mai mult și mai bine. Acest spirit dinamic asigură o dezvoltare continuă față de urmărirea scopului nostru.

 

Creștem și răzbim împreună

La Nestlé, reușim mult mai multe împreună, decât individual. Colaborând cu colegii și partenerii noștri, care au diverse abordări și moduri de gândire, asigurăm o dezvoltare atât pentru noi ca indivizi, cât și pentru echipă și companie, și îi ajutăm și pe alții să crească odată cu noi.