Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drumul tău către Nestlé​

 

 

 

Imaginează-ți că faci parte dintr-o poveste de succes la nivel global, lucrând cu branduri consacrate și produse de calitate superioară. Acesta poate fi viitorul tău dacă ești pregătit de noi provocări și îți dorești șansa de a face diferența. Nestlé căută în permanență oameni talentați să se alăture echipei din “cuib”.

Mediul de lucru din cadrul Nestlé încurajează strânsa colaborare, de aceea căutăm persoane cu aceleași valori pe care le avem și noi: oameni care să ne împărtășească dorința de a contribui la crearea unui viitor mai sănătos, care au voința de a reuși și își doresc să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor și a comunităților din jurul lor. Oricare ar fi cariera pe care o visezi, în cadrul Nestlé vei primi sprijinul necesar, dar și oportunități de a evolua în mod constant.

Pentru a descoperi cum poți aplica pentru una din pozițiile noastre disponibile, mediul de lucru, precum și multe alte informații despre lumea Nestlé, te invităm să explorezi secțiunea noastră de cariere!

de-ce-nestle.png

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua.

profesionisti.png

Ca un profesionist experimentat, vei descoperi că ai o sferă de influență mai vastă și o libertate mai mare decât ai avea în altă parte.

pregateste-te-pentru-interviu.png

Află tot ce trebuie să știi despre primul tău job: cum să te găsești jobul perfect sau ce să faci în prima zi de muncă.

studenti-si-absolventi.png

Una dintre prioritățile noastre este să angajăm studenți și tineri sub 30 de ani și să le oferim ocazii de a învăța și de a evolua.

procesul-de-recrutare.png

La Nestlé acordăm o atenție deosebită recrutării persoanei care se potrivește atât cu rolul jobului, cât și cu profilul companiei noastre.

sfaturi-pentru-tineri-2.png

Află mai multe despre cum să îți cauți un job sau cum să obții un interviu.