Sort by

Cultura performantei

 


Cultura performantei in Nestlé inseamna constientizarea si asumarea rolului pe care fiecare dintre noi il avem in indeplinirea obiectivelor companiei si este completata de recunoasterea reala a meritelor printr-un pachet de masuri ce includ compensatia si beneficiile pentru angajati si oportunitatile de dezvoltare profesionala si personala.


Un factor important in Cultura performantei la Nestle este alinierea responsabilitatilor individuale cu un set de prioritati clare si ambitioase la nivel de companie, astfel incat fiecare angajat sa fie constient de impactul pe care munca sa il are in rezultatele companiei.

Performanta ta este factorul caredetermina oportunitatile de care vei avea parte in comunitatea Nestlé. Pe langa disponibilitatea de a accepta responsabilitati noi si provocatoare, este nevoie sa demonstrezi ca poti duce la indeplinire sarcinile pe care ti le-ai asumat, actionand in conformitate cu valorile si comportamentele apreciate si incurajate in compania noastra: respect, integritate, responsabilitate, spirit de echipa, deschidere etc. . Evaluarea performantei individuale se face in mod constant, iar feedback-ul este instrumentul principal de calibrare a asteptarilor atat in privinta obiectivelor, cat si in privinta modului de indeplinire a acestora.Viata la Nestlé este mai mult decat indeplinirea obiectivelor, inseamna sa aduci valoare muncii tale, tie insuti si celor din jur!

Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii pentru anumite pozitii este modul in care stabilim dezvoltarea carierei si ocuparea pozitiilor de nivel mediu si inalt . Investim o buna parte din timp in acest proces, si nimic nu este lasat la voia intamplarii. Aceste planuri acopera toate pozitiile-cheie din Nestlé, incluzand toti potentialii succesori pentru rolurile respective. In orice moment, stim exact cum se descurca acesti succesori si cat de pregatiti sunt pentru noul rol din cariera lor.

Un lucru important este faptul ca planurile nostre de succesiune sunt create luand in considerare o viziune integrala dezvoltarii angajatilor. Luam in considerare istoricul carierei, evaluarea Performantei, masurarea unanima a potentialului si alte date relevante pentru dezvoltarea acestora. 

Dezvaluirea potentialului tau

Din experienta, stim ca pentru a concepe planuri de dezvoltare de calitate, este foarte important sa aplicam modelul 70/20/10. Acest model reda impactul pe care activitati diferite il au in dezvoltarea ta: experienta directa are cel mai ridicat impact asupra dezvoltarii profesionale si personale (70%); abordarea bazata pe relatii, precum feedbackul si coachingul, reprezinta 20% din impact; iar trainingul, atat cel formal, cat si cel de autoformare, asigura o baza minima a cunostintelor (10%).

Astfel, tinand cont de toate acestea, aplicam o varietate de abordari de invatare pentru a te aduce la potentialul tau maxim.