Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De ce Nestlé

 

În calitate de cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume suntem conduși de un scop simplu și bine definit, fundamentul nostru rămânând același timp de mai bine de 150 de ani:  îmbunătățim calitatea vieții și contribuim la un viitor mai sănătos. Portofoliul nostru de produse și servicii cuprinde peste 40 de branduri, atât mărci de renume global, precum NESCAFÉ sau Nespresso, cât și produse locale, cum ar fi JOE.  
  
La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga companie. În plus, mediul nostru organizațional asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii. Experiența ta în Nestlé poate acoperi mai multe branduri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.  
  
Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și echilibru dintre viața personală și cea profesională.  
  
Tot ce trebuie să faci mai întâi este să descoperi acea parte a companiei de care ești interesat cel mai mult: Marketing și Comunicare, Vânzări, Analiză de business, Resurse Umane, Supply Chain, Finanțe, IT, Inginerie sau Producție.