Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Procesul de recrutare

Cariera

 

Nestlé promovează o politică de angajare pe termen lung, oferind un mediu de lucru care protejează sănătatea și starea de bine a angajaților în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță, igienă și securitate. 
La Nestlé acordăm o atenție deosebită recrutării persoanei care se potrivește atât cu rolul jobului, cât și cu profilul companiei noastre. Din momentul în care ești contactat de recrutorii noștri și până la primirea răspunsului final, procesul de recrutare poate dura între patru și opt săptămâni. 
Reprezentanții Nestlé te vor ține la curent cu desfășurarea întregului proces de recrutare pentru poziția vizată.


Având în vedere noile prevederi în legătură cu prelucrarea datelor personale la nivel european (GDPR), pentru prelucrarea și păstrarea datelor personale ale candidaților în baza noastră de date avem nevoie de acordul acestora asupra Notei de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților, disponibilă la adresa http://bit.ly/gdprnestle.

Cum îți trimiți candidatura

Poți căuta aici următorul tău rol din cariera ta. Odată ce ai găsit un job unde poți aduce valoare și care se potrivește cu experiența și abilitățile tale, aplică pentru oricare din pozițiile noastre pe BestJobs sau eJobs, sau pe Hipo pentru programele de traineeship.

Procesul de selecție

După ce primim CV-ul tău, îți vom evalua experiența și competențele din perspectiva potrivirii cu poziția de care ești interesat. Dacă profilul tău corespunde cu cerințele jobului, vei fi contactat de unul dintre colegii noștri din echipa de recrutare.

Următoarea etapă va consta într-una sau mai multe interacțiuni cu echipa de resurse umane: interviu telefonic, online și/sau la sediul nostru, testări generice (engleză, română, excel) și/sau specifice jobului (studii de caz). Pentru unele poziții entry level și pentru pozițiile de traineeship, în prima etapă vei fi redirecționat către o platformă de interviu video, unde te vei înregistra răspunzând în timp real la o serie de întrebări.

Dacă treci cu succes de primele interviuri și testări, vei fi invitat la interviul cu managerul poziției pentru care candidezi. În funcție de poziție, ultima etapă a procesului de recrutare poate consta într-un interviu cu directorul departamentului sau cu viitoarea ta echipă.

Pe tot parcursul procesului de recrutare vom acorda o atenție deosebită potrivirii dintre atitudinile și valorile tale și cultura companiei noastre. În plus, vom explora realizările și motivațiile tale folosind tehnici de intervievare bazate pe competențe, care se vor axa pe exemple reale din viața ta profesională. Experiența relevantă este importantă, însă nu este singurul factor luat în considerare în luarea deciziei finale.

Referințe

În timpul interviului îți vom cere datele de contact a minimum două persoane cu care ai colaborat sau cu care lucrezi în prezent pentru a explora o serie de competențe care ne interesează, precum stilul de conducere și abilitatea de a lucra în echipă.

Oferta

Felicitări! Dacă ne-ai convins că ești cea mai bună alegere pentru poziția noastră, vei fi sunat de echipa de recrutare pentru prezentarea ofertei, care va fi valabila timp de 48 de ore. Dacă după acest răstimp nu vom primi niciun răspuns din partea ta, vom considera că nu mai ești interesat de poziția noastră și oferta se va anula automat. Însă noi sperăm că ne vei da un răspuns pozitiv, care va pune în mișcare mecanismul de angajare, de la vizita medicală la semnarea contractului și așa mai departe.