Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesioniști

 

La Nestlé, știm că ceea ce ne face să fim speciali sunt oamenii noștri și tot ei sunt cei care generează succesul și evoluția companiei în fiecare an. Putem să atingem obiectivele pe care ni le propunem datorită oamenilor noștri, care se asigură mai întâi să își atingă propriile țeluri. În plus, cultura noastră pune accent pe diversitate, inovație și dezvoltare, iar asta permite atât creșterea la nivel de organizație, cât și individual. 
Ca un profesionist experimentat, vei descoperi că ai o sferă de influență mai vastă și o libertate mai mare decât ai avea în altă parte. La Nestlé ești liber nu doar să îți extinzi sau să îți diversifici responsabilitățile de la job, ci și să avansezi. 
 

  • Factori de bază: Nu sunt negociabili; sunt calitățile pe care trebuie să le ai dacă vrei să profiți la maximum de toate oportunitățile pe care putem să ți le oferim. Aici includem performanța de care tu vei da dovadă, competențele tale și cunoștințele pe care le ai despre funcția ta, despre business și despre tine; în plus, sunt luate în considerare și abilitățile tale de lider și experiențele critice.
  • Acceleratori: Reprezintă numele pe care îl folosim pentru calitățile care vor determina cât de departe și cât de repede vei progresa și te vei dezvolta. Aici includem mobilitatea, flexibilitatea ta de a te muta între funcții și categorii, cât de bine îți creezi relații și cât de deschis ești către noi experiențe.
  • Oportunități: Sunt factorii care sunt dependenți de circumstanțele și activitățile din altă parte a business-ului. Oportunitățile pot apărea sub forma unor roluri, poziții sau task-uri noi, atât pe plan local, cât și global.

Planificarea Succesiunii 


Planificarea succesiunii este modul în care noi planificăm dezvoltarea carierei și ocupăm pozițiile de middle și senior level. Investim o bună parte din timpul managementului în acest proces și nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Planurile noastre de succesiune acoperă toate pozițiile cheie din Nestlé și includ o listă de potențiali succesori pentru acestea. În orice moment, știm exact cum se descurcă aceștia și cât de pregătiți sunt pentru noul rol din cariera lor. 
Un lucru important este faptul că planurile noastre de succesiune sunt create luând în considerare o viziune holistică a rutei de dezvoltare a angajaților. Înțelegem istoricul carierelor lor, rezultatele Evaluării Performanței, măsurarea unanimă a potențialului lor și alte date relevante pentru dezvoltarea lor.