Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Studenți și Absolvenți

 

La Nestlé, dedicăm resursele noastre viitoarelor generații și investim în TINEret! Una dintre prioritățile noastre este să angajăm studenți și tineri sub 30 de ani și să le oferim ocazii de a învăța și de a evolua.


Te așteptăm să îți începi cariera în cadrul celei mai mari companii de produse alimentare și de băuturi din lume, dacă ești o persoană care are inițiavă, perseverentă și mereu pregătită să facă față oricărei provocări! Alături de aceste abilități, cadrul de dezvoltare și mediul de muncă din Nestlé vor asigura o bază puternică pentru cariera ta. În Nestlé vei avea ocazia să te dezvolți și să îți pui în practică inițiativele, câștigând experiențe practice neprețuite. 


Ca parte a inițiativei Nestlé Needs YOUth, în fiecare an angajăm aproximativ 30 de trainees, pe o perioadă determinată de un an, în domenii diverse precum: marketing, vânzări, financiar, supply chain, HR etc.

Vei fi candidatul ideal pentru una dintre aceste poziții dacă ai următoarele atribute:

  • Ești student sau proaspăt absolvent;
  • Îți dorești să descoperi mai multe despre compania noastră și industria FMCG;
  • Vorbești fluent limba engleză;
  • Folosești Microsoft Office® la un nivel avansat;
  • Te-ai implicat în diverse activități extra-curiculare;
  • Ai capacitatea de a lucra în orice echipă, având abilități excelente de comunicare;
  • Abordezi cu tenacitate și pasiune obiectivele tale, orientate pe termen lung;
  • Îți dorești o carieră de succes și ești dispus să muncești pentru asta.


Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și experiența de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o importanță deosebită acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională. 


În plus, ne folosim de orice oportunitate de a-i păstra în „cuib” pe tinerii valoroși care ne calcă pragul ca trainee, încercând, pe cât posibil, să-i reținem în echipa noastră pe poziții permanente sau temporare. Astfel, toți tinerii se întorc pe piața muncii mai bogați cu o experiență și mai pregătiți pentru un parcurs profesional de succes, deoarece compania Nestlé este deja cunoscută la nivel global pentru inițiativele și proiectele dedicate formării și instruirii tinerilor.