nicolas brondel

Nicolas Brondel - Director Financiar

Într-o companie, directorul financiar este un copilot care sprijină întregul business și care trebuie să se asigure că legile și regulile interne sunt respectate în toate activitățile.

Afla mai multe

Leszek Wacirz Fotografie

Leszek Wacirz - Manager General Nestlé Romania

Aceasta companie te face sa simti ca poti influenta cu adevarat ceea ce se petrece in jurul tau. Nu poti ramane pasiv atunci cand lucrezi la Nestlé, esti mereu inspirat sa faci ceva care sa schimbe lumea.

 

Afla mai multe

Rodica Tenu - Manager Regulatory & Scientific Affairs

Multa lume poate nu stie ce inseamna Regulatory Affairs intr-o companie. Ei bine, inseamna, in primul rand, cunoasterea produselor. Este vorba de acea cunoastere intima, adica ce contin aceste produse, cum sunt facute ele, pentru a putea apoi sa orientam comunicarea comerciala astfel incat ea sa fie corecta si sa respecte toate normele legale.

Afla mai multe

Sonia Nastase - Business Executive Officer Nespresso Romania

Incepand din 1986, cand a fost creat, brandul Nespresso a revolutionat modul in care milioane de oameni se bucura de cafea si a devenit un punct de referinta pentru cafeaua de lux din intreaga lume.
Sonia Nastase conduce din noiembrie 2014 divizia Nespresso din Nestlé Romania.

Afla mai multe

Hervé de Froment - General Manager

Imi ador jobul! De-a lungul unei cariere care este mai aproape de sfarsit decat inceput, as spune ca acest lucru nu s-a schimbat niciodată. M-am simtit intotdeauna bine lucrand, desi am trecut prin multe schimbari de cariera (de la companie la segment sau pozitie) pentru a-mi mentine motivatia.

Afla mai multe

Laurentiu

Laurentiu Dimitriu - Director Vanzari

Cand iti place atat de mult, incat iti faci jobul ca si cum ar fi un hobby, lucrurile vin de la sine. 

Afla mai multe